Buralarda bir yerde, beni anlatan bir şeyler olacaktı ama

• Kullanıcı Blair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2428 gün önce görüldü
Hayat durur; ama o durmaz. Aşk garip bir yaratıktır; aç bırak, diri diri göm yine de durmaz.
Yeri gelir göğsündeki kalple bütün kainata karşı savaşırsın.
Aşk, Allah'ın bir lütfudur.
Deli gibi sev! korkusuzca, utanmadan, düşünmeden…
Kazanırsan, muhteşemdir; ama kaybetsen bile bu asla bir yenilgi değildir.

tumblr_n5yns9k2vW1t5maedo1_500.gif

[YOUTUBE]https://youtu.be/RU_e6Mk7ngk[/YOUTUBE]

https://youtu.be/RU_e6Mk7ngk

her şey yarım kaldı yine ne tuhaf
aşk yarım nefret yarım hayat yarım
bir yanım kaçar gibi kovalar bir yanım
ne kaldı geriye temiz ve saf
biraz senin yarım biraz benim yarım
bir tek ben bilirim seni sevdiğimi
bir de sen bilirsin biraz.​
[/CENTER][/CENTER]

Sayfanız Hayırlı olsun Blair gerçektende sizi anlatan çok şey mevcut sayfada ...

“Hadi önemli yakınlaşma yolu olarak sadece “gülmeyi” seçelim. İki ruh, iki insan kendi mahremlerinde yalnız, yalnızca güldükleri için mutlu olabilirler mi? Birbirlerini on yıldır veya bir saattir tanıyor olsunlar. Eğer iki ruh bir odada gülmeyi beceremiyorlarsa, orada iyiye dair ne oluşabilir ki?

Kaldı ki mutluluk nedir?
Mutluluğun aşk olduğunu söylüyorlar. Oysa aşk mutluluk getirmez, hiçbir zaman da getirmemiştir. Tam tersine, sürekli bir kaygı durumudur aşk, bir savaş meydanıdır; kendi kendimize sürekli olarak acaba doğru mu yapıyorum diye sorduğumuz uykusuz gecelerdir. Gerçek aşk, vecd ile ıstıraptan oluşur.

İnsan yalnızlıktan, her zaman istemeyerek de olsa, şuna ya da buna, bir sese, bir görüntüye tutunarak kendini kurtarıyor.​

Artık hayatımızda olmayan birinin sesini unutmayıp bazı cümleleri onun sesinden kendine söylemek.

❝ Geçmişi eşelemek sadece acı dolu hatıraları geri getiriyor ve sana baktığımda, unutmayı fazlasıyla arzuladığım bir zaman dilimini hatırlıyorum.
Belki bir gün fikrimi değiştiririm.
Şimdi en iyisi yollarımızı ayırmak. ❞​

“Yalnızca neyi aradığını bilmeden yaşamakla kalmayacaksın, bulduğunda, aradığının o olup olmadığını da bilmeyeceksin.”

❝ Ne yazık ki, çevremiz lüks ürünlerin, pahalı şeylerin görüntüleriyle dolu olmasına karşın, sıradan şeyler ya da insanlar söz konusu olduğunda durum hiç böyle değil. Mütevazi şeylerle ilgili pek az teşvik ediliyoruz, örneğin bir çocukla oynamak, bir arkadaşla sohbet etmek, bir öğleden sonra güneşe çıkmak, temiz bir ev, taze ekmeğin arasına konmuş bir dilim peynir. ❞

hıı bey lafı burdan geliyor demekki :p

Geri