Burada roman yazsam nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 3640 gün önce görüldü

Burada roman yazsam nasıl olur?

• Hiç tutmaz bence uğraşma

Kullanılan: 2 15.4%
  • Fena fikir sayılmaz bir dene bence,

Kullanılan: 9 69.2%
  • Okur kitlesi yüksek, tutabilir.

Kullanılan: 1 7.7%
  • Yorumsuzum

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13
Mavi Hocam HATRA hocam ve Çavlan hocam da bize biçinm ve içerikle alakalı yardımcı olurlar sanırım...

Hatra hocayı yoğun proğramından kaldırıp pc başına oturtmalı :)

Doğudan uzakta olduğu gibi bir konuyu ele alacaksan sonunda tepkiler düzenlemeler yap diyenler çok olur ona göre bir konu seç ilk eleştiren ben olurum baştan söyleyeyim :)

Bence denemelisin olumsuz yorumlar olsa dahi denemelisin.Karakterler hakkında uyelerden secebilirim demissin o da olur.Sen yeter ki yaz=)Okuruz.

Qasem üstadım önerinizde yeralmak onur verici,teşekkür ederim.
Lakin alanım edebiyat olmadığı için bu konuya direk dahil olmak istemiyorum.Biz daha çok makale ve deneme tarzı çalışmalar içinde bulunuyoruz.
Fakat alanım olan psikolojik çözümlemelerde ve fikir akışında Kitap isterse seve seve izlenim sunabilirim.
Kitap ben de dene diyenlerdenim .Şimdiden kolay gelsin diyorum.:cici:

Qasem üstadım önerinizde yeralmak onur verici,teşekkür ederim.
Lakin alanım edebiyat olmadığı için bu konuya direk dahil olmak istemiyorum.Biz daha çok makale ve deneme tarzı çalışmalar içinde bulunuyoruz.
Fakat alanım olan psikolojik çözümlemelerde ve fikir akışında Kitap isterse seve seve izlenim sunabilirim.
Kitap ben de dene diyenlerdenim .Şimdiden kolay gelsin diyorum.:cici:
Yanımızda olmanız bizi onure eder hocam... :)
Varlığınız yeter...

Bilgi - İnanç - Eylem

Qasem sevgili dostum selam,sevgi ve saygılar

bu yazıyı sana tavanda yarasaların asılı durduğu, birden fazla girişi bulunan ortada daima usul usul yanan ateşiyle, üzerinde yenice vurduğum tavşan etiyle, gizemsileşmiş, gölgelerin hafif silikleştiği bir mağaradan yazmayı çok isterdim inan! lakin! evdeyim :/

ayrıca arkadaşın bana kullanmam için önerdiği hacı şakir ile katılım yapmayı planlıyorum. yalnız kalmayacağını bilmeni isterim.

ha bide yazımın sonunu ingilizce bitirmek istiyorum, sebebini soracak olursan eğer, bu aralar yahşi batıda bu moda dediler okay? see you. .

Kayra'nın cümle mühendisliği pek hoşuma gitti. Onu sizlerin huzurunda yardımcı betimleyici olarak kadroma alıyorum :p

Wattpad kullanıcı adınızı da öğrenmek isterim.
Ben okumayı severim, okurum; konudan haberdar etmeniz yeterli. :rolleyes:

Qasem sevgili dostum selam,sevgi ve saygılar

bu yazıyı sana tavanda yarasaların asılı durduğu, birden fazla girişi bulunan ortada daima usul usul yanan ateşiyle, üzerinde yenice vurduğum tavşan etiyle, gizemsileşmiş, gölgelerin hafif silikleştiği bir mağaradan yazmayı çok isterdim inan! lakin! evdeyim :/

ayrıca arkadaşın bana kullanmam için önerdiği hacı şakir ile katılım yapmayı planlıyorum. yalnız kalmayacağını bilmeni isterim.

ha bide yazımın sonunu ingilizce bitirmek istiyorum, sebebini soracak olursan eğer, bu aralar yahşi batıda bu moda dediler okay? see you. .
Eyvallah Üstadım... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Bu kız beni hiç sevmiyo ayol,bana hiç seslenmiyor
oysa romanının en renkli karakteri olup sana nobel kazandırabilirdim
sen kaybettin :T:

Geri