Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
wowwww ne guzel..yanliz ulkemizde kitaplara olan ilgi malesef az
ama hayallerinin pesinden koş canim
[SIBurada kültürlü, olgun, sıcak ve samimi insanlar olduğu için böyle bir şey düşündüm. :cici:[/SIZE]
Yanımızda olmanız bizi onure eder hocam...Qasem üstadım önerinizde yeralmak onur verici,teşekkür ederim.
Lakin alanım edebiyat olmadığı için bu konuya direk dahil olmak istemiyorum.Biz daha çok makale ve deneme tarzı çalışmalar içinde bulunuyoruz.
Fakat alanım olan psikolojik çözümlemelerde ve fikir akışında Kitap isterse seve seve izlenim sunabilirim.
Kitap ben de dene diyenlerdenim .Şimdiden kolay gelsin diyorum.:cici:
Kayra'nın cümle mühendisliği pek hoşuma gitti. Onu sizlerin huzurunda yardımcı betimleyici olarak kadroma alıyorum :p
kalabalığın önüne çıkarken saçlarıma cöle mi süreyim? yoksa şekerli su mu?
Eyvallah Üstadım...Qasem sevgili dostum selam,sevgi ve saygılar
bu yazıyı sana tavanda yarasaların asılı durduğu, birden fazla girişi bulunan ortada daima usul usul yanan ateşiyle, üzerinde yenice vurduğum tavşan etiyle, gizemsileşmiş, gölgelerin hafif silikleştiği bir mağaradan yazmayı çok isterdim inan! lakin! evdeyim :/
ayrıca arkadaşın bana kullanmam için önerdiği hacı şakir ile katılım yapmayı planlıyorum. yalnız kalmayacağını bilmeni isterim.
ha bide yazımın sonunu ingilizce bitirmek istiyorum, sebebini soracak olursan eğer, bu aralar yahşi batıda bu moda dediler okay? see you. .
Bu kız beni hiç sevmiyo ayol,bana hiç seslenmiyor
oysa romanının en renkli karakteri olup sana nobel kazandırabilirdim
sen kaybettin :T:
Yoksa seni neden dışlayayım :s:
Kuzum, nickin etiketlenmiyor ben ne yapabilirimYoksa seni neden dışlayayım :s: