Burada roman yazsam nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 3639 gün önce görüldü

Burada roman yazsam nasıl olur?

• Hiç tutmaz bence uğraşma

Kullanılan: 2 15.4%
  • Fena fikir sayılmaz bir dene bence,

Kullanılan: 9 69.2%
  • Okur kitlesi yüksek, tutabilir.

Kullanılan: 1 7.7%
  • Yorumsuzum

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13
Benim kalp gözüm açık hissederim kuzum. Lütfen kapayalım bu bahsi kalbimi derinden zedeledin :trip:

Anlaşıldı. Çiçekle, çikolatayla ya da çayla düzelecek bir durum gibi gözükmüyor. Bir ara sahil yürüyüşü yapalım kumsalda, belki denizin sesi ferahlatır seni :sleep:

Foruma epey bir uzağım fakat madem etiketlenmişim ben de bir fikir belirteyim. Wattpad veya benzeri bir yerde (burası da yoruma açık bir yer olduğu için) yazmamanızı tavsiye ederim. İnsan, farkında olmasa bile yapılan yorumların kendini yönlendirmesine izin verir. Eğer bir kitap yazıyor ve bunun okunmasını ve yorumlanmasını istiyorsanız illa, kitap tamamen tamamlandıktan sonra, gelen yorumların sizi artık etkileyemeyeceği bir aşamada yapmalısınız bu paylaşımı. Kitap (eğer isterseniz) bölüm bölüm yazılmalı fakat bölüm bölüm paylaşılmamalıdır. Bir yazar, olumsuz eleştiriler kadar olumlu eleştirilere de kulaklarını tıkamalı hem. Söyleyeceklerim bu kadar, "isteyeni dahil ederim" sözünüze istinaden yazdım bunları. Ben de tamamlandığı zaman okumak isterim. Kolay gelsin. ^^

Foruma epey bir uzağım fakat madem etiketlenmişim ben de bir fikir belirteyim. Wattpad veya benzeri bir yerde (burası da yoruma açık bir yer olduğu için) yazmamanızı tavsiye ederim. İnsan, farkında olmasa bile yapılan yorumların kendini yönlendirmesine izin verir. Eğer bir kitap yazıyor ve bunun okunmasını ve yorumlanmasını istiyorsanız illa, kitap tamamen tamamlandıktan sonra, gelen yorumların sizi artık etkileyemeyeceği bir aşamada yapmalısınız bu paylaşımı. Kitap (eğer isterseniz) bölüm bölüm yazılmalı fakat bölüm bölüm paylaşılmamalıdır. Bir yazar, olumsuz eleştiriler kadar olumlu eleştirilere de kulaklarını tıkamalı hem. Söyleyeceklerim bu kadar, "isteyeni dahil ederim" sözünüze istinaden yazdım bunları. Ben de tamamlandığı zaman okumak isterim. Kolay gelsin. ^^

Haklısınız aslında, bana mantıklı geldi düşünceleriniz. Gerekirse askıya alabilirim bu projeyi. En ideali nasılsa öyle yaparız. Teşekkürler :cici:

Kafamda kısa süreli tasarlayıp, kurgulayıp burada kaleme aldığım bir roman çalışmam olsa, ilgi çeker mi, tutulur mu sizce? Burada ne kadar kitap sever, okur sever var bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi beklemekteyim. Karakterler üyelerden de olabilir. İsteyeni dahil ederim :cici:

Nasıl olur sizce? :dyg:

okur çok ama bnce form üyelernn yer aldğı hikayyle başla duruma göre olay örgsnü uzatrsn

okur çok ama bnce form üyelernn yer aldğı hikayyle başla duruma göre olay örgsnü uzatrsn

O zaman şöyle yapalım; romanımda karakter olarak yer almak isteyenler bu başlık altından kendilerini belirtsinler, ben de karakterleri oluştururken onları baz alayım. Artık ya kendi isimleriyle ya da kod isimleriyle yansıtma yaparız.;)

O zaman şöyle yapalım; romanımda karakter olarak yer almak isteyenler bu başlık altından kendilerini belirtsinler, ben de karakterleri oluştururken onları baz alayım. Artık ya kendi isimleriyle ya da kod isimleriyle yansıtma yaparız.;)

olr bak kmsenn sorn yapacğnı sanmyorm zatn uygn bi yere beni de etiktleyeblrsn sorn olmz makst malzemsi bol okunabilesi güzl bişy çıksn şmdiden eline beynine sağlk

Kitap adı 'Banlanırkene' mi sevgili Kitap , bu kızcağız gökbilimine ilgi duyuyordu neden banladınız yahu, sayımız az olabilir fekat yıkılmayacağız; ad astra per aspera!

)

Hiç mi işi gücu yok bu ınsanların ya. Abi calışmaktan bazen yemek yemeye zaman bulamıyorum adam bildiğin oturmuş roman yazmış.

Geri