Burada iz görüyor musunuz gençler ? ( + 99 )

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Kağıtta ne yazıyor eksen abi okuduğum kısım bana tanıdık gelen birkaç dua cümlesi bi de hane kelimesi sık mı geçiyor yoksa sallıyor muyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yazdığını ne yapacaksın :) sen de çatlak çıktın he ..
Beş kilit büyüsü bir birini tamamlayan beş ayrı büyüden oluşur .. Her bir büyü bir sonrakinin kilidini açar .. Eğer birini bile bozamazsan büyüyü de bozamamış olursun ..
Bu tür büyüler genelde bir evde yaşayan ev hanesi üzerine yapılır ki şiddetli geçimsizlik, ayrılık ve hatta cinnete varan şiddete yol açması beklenir ..

Nasıl bozacaksınız onu

Nasıl bozacaksınız onu

Evse bulunan tılsım alıcı görevini görür ama asıl vericiler dışarıda saklıdır .. İşte o saklı olan vericilerin yerlerini bulma meselesi işin ustalığıdır .. Beş ayrı büyü beş ayrı mekanda saklıdır .. Genelde başlarında nöbetçiler bulunur .. Nöebetçiler arkadaşlar tarafından etkisiz hale getirilir ve sonra büyü malzemeleri gömülü oldukları yerde ya da oradan alınarak bertaraf edilir ..

BUgycwACIAA820K.jpg

EkSen ağabey yine gençleri korkutturucu bir konu açmış ama foto uçmuş, yenileyelim ben de bir bakayım ya.​

Bu üyemiz de üç harflilere karışıp yitti gitti :( iyi adamdı.

Ciddi ciddi hasbihal edilmis konuda.
Takdir ettim.

Eksen abinin youtube kanalı olmalıydı varsada bilen yazabilir nova prospekt tarzında yapsa tutulur

Saygilar eksantrik beyabi , yutupta canli yayinda cin min cikariyor adamlar.
Sahsin suratina tulbent ortuyor kendi iyi cinleriyle kotuleri kovuyor falan denk gelmissindir illaki.

Bu hakmidir ?

Hak mıdır derken kastın gerçek mi diye soruyorsan alayı tiyatrodur. Gerçek olanlarına rastlamışlığım vardır ama bunu da bir başkası sorgular " nereden biliyorsun gerçek olduğunu diye?"

Hak mıdır derken kastın gerçek mi diye soruyorsan alayı tiyatrodur. Gerçek olanlarına rastlamışlığım vardır ama bunu da bir başkası sorgular " nereden biliyorsun gerçek olduğunu diye?"

Haktan kasıt , Cinlerin varlığına inaniyoruz bizlere musallat olma ihtimalleride mevcut bu ihtimal dahilinde ilim sahibi kimseler bu duruma mudahale edebilirmi ? Soru daha çok bu.

İşin ilginç tarafı güzel geri dönüşler alınıyor , İnstada takip ettigim biri var misal adam uzaktan seans falan filan derken turkiyenin kac ilinde büro açmış köşelik adam bildigin.

Ama iyi bahsediliyor işte , bilmem falan kimden icazet almış.

Haktan kasıt , Cinlerin varlığına inaniyoruz bizlere musallat olma ihtimalleride mevcut bu ihtimal dahilinde ilim sahibi kimseler bu duruma mudahale edebilirmi ? Soru daha çok bu.

İşin ilginç tarafı güzel geri dönüşler alınıyor , İnstada takip ettigim biri var misal adam uzaktan seans falan filan derken turkiyenin kac ilinde büro açmış köşelik adam bildigin.

Ama iyi bahsediliyor işte , bilmem falan kimden icazet almış.

Hep söylediğimi yineleyeyim o zaman.
İlim ehli Allah dostu kimseleri ortalıklarda büro açarken ya da parayla yaptıkları bakımları youtube de yayınlarken göremezsiniz.
Hemen hepsinin derdi nefisleri üzerinedir. Evet bazı şeyleri bilir bazı varlıklarla çalışırlar ama yarım doktor misali yaptıkları işlemler sağlıklı değildir. Ve bir çoğu musibetin zaten kendisidir.

Hep söylediğimi yineleyeyim o zaman.
İlim ehli Allah dostu kimseleri ortalıklarda büro açarken ya da parayla yaptıkları bakımları youtube de yayınlarken göremezsiniz.
Hemen hepsinin derdi nefisleri üzerinedir. Evet bazı şeyleri bilir bazı varlıklarla çalışırlar ama yarım doktor misali yaptıkları işlemler sağlıklı değildir. Ve bir çoğu musibetin zaten kendisidir.

Epey ilginç işler dönüyor ama genel olarak haklısın , gerçek alim ve ilim sahiplerinin canlı yayın yapmaları oldukça abes kaçardı ama şey diyecegim.
Bunu şova dökmeden sadece Allah razı için teknoloji kullanımında herhangi bir problem olmaz diye tahmin ediyorum , sen ne dusunursun bilemem tabi.

Birde şey soracagim , bir donem ilimlerle ilgileniyordun ; ornek ledun ilmi.
İlerleme kaydettinmi , varmi gelişme ?

Epey ilginç işler dönüyor ama genel olarak haklısın , gerçek alim ve ilim sahiplerinin canlı yayın yapmaları oldukça abes kaçardı ama şey diyecegim.
Bunu şova dökmeden sadece Allah razı için teknoloji kullanımında herhangi bir problem olmaz diye tahmin ediyorum , sen ne dusunursun bilemem tabi.

Birde şey soracagim , bir donem ilimlerle ilgileniyordun ; ornek ledun ilmi.
İlerleme kaydettinmi , varmi gelişme ?

İlgili olduğum kısım sadece araştırmakla alakalıydı. O da kalemimi güçlendirmek içindi. İlmin kendisiyle ilgili değilim.

İlgili olduğum kısım sadece araştırmakla alakalıydı. O da kalemimi güçlendirmek içindi. İlmin kendisiyle ilgili değilim.

İlim sahibi birininde cikip " buraya bakin ben falan ilmi biliyorum hadi siraya dizilinde gostereyim " demesini beklemek ne kadarda salakca.
İlgin icin tesekkur ederim , ayrica gittigin yol oldukca tehlikeli ve bilinmez birçok kisi bu yola nail olmak için akildan olup bedenlerini curuttu ben cesaretinden dolayi seni tebrik etmek istiyorum.
Yolun acik olsun.

Geri