Burada iz görüyor musunuz gençler ? ( + 99 )

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Oda darsa neden serilmesin kıbleyi ancak öyle tutturuyordur belki yalnız soldaki diz izi de sağdaki dirsek izi gibi sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

yok burun izi o aslında uzaktan çekince diz izi gibi görünmüş, ejderyanın burnu oraya denk gelmişse demek ki .s

abi sana güvenim sonsuz ama seccadenin alt kısmının sert zeminde iz kısmının yumşak zeminde olması tesadüf değil gibi geldi bana. hayatımda hiçbir zaman bu şekil bir seccade serilme şekli görmedim. :cici:

Sonuna kadar katılıyorum.

Size inanmıyor değilim böyle bir şey olamazda demiyorum ama kardeşim koskaca evde o seccadeyi kıble yönünde düz bir şekilde serebileceği temiz bir yer yok mu ?

Ya da seren kişi onu düz serdi de bu hale mi geldi seccade biraz kafa karıştırıcı ve pek de inandırıcı değil

Hey Allahîm bi akılıı bunlar psikolağa yönlendirmişler sanki insanlar bilmiyor bunları hemen büyü,cin falan diye yaygara cıkarıyorlar zannediyorlar.

Bir akıllı daha vardı burada hasta olunca inanalnarın doktora gitmeyip duayla tedavi olduğunu sanan :P Sahi o nerede ? :O

bi akıllı ben değilim cinlere inanmayan başka arkadaşlar da var onların da hakkını yemeyin lütfen ahahsnanajs

abi sana güvenim sonsuz ama seccadenin alt kısmının sert zeminde iz kısmının yumşak zeminde olması tesadüf değil gibi geldi bana. hayatımda hiçbir zaman bu şekil bir seccade serilme şekli görmedim. :cici:

Seccadenin ön tarafında koltuk takımı var .. Ben daha çok altında ki halının shaggy kalite olmasına bağladım dağınıklığı .. Çünkü o halıların hav boyu yüksektir ve o tür halıların üzerine serdiğiniz seccadelerde namaz kılarken o seccade illa ki dağılır ..

Hey Allahîm bi akılıı bunlar psikolağa yönlendirmişler sanki insanlar bilmiyor bunları hemen büyü,cin falan diye yaygara cıkarıyorlar zannediyorlar.

Bir akıllı daha vardı burada hasta olunca inanalnarın doktora gitmeyip duayla tedavi olduğunu sanan :P Sahi o nerede ? :O

Bu olayları yaşayan arkadaşım buradakilerin bir çoğundan daha akıllı ve sağduyulu bir dostumdur .. Ancak o bile başına gelenler karşısında son çare olarak bu tarafa yöneldi ..

Bu olayları yaşayan arkadaşım buradakilerin bir çoğundan daha akıllı ve sağduyulu bir dostumdur .. Ancak o bile başına gelenler karşısında son çare olarak bu tarafa yöneldi ..

Şu an sen mi beni yanlış anladın Reis , ben mi seni ? :/

Ben diğerlerine demiştim 'akıllı' .Ama duymasınlar sakın olur mu ? :O

Şu an sen mi beni yanlış anladın Reis , ben mi seni ? :/

Ben diğerlerine demiştim 'akıllı' .Ama duymasınlar sakın olur mu ? :O

Yok yok ikimiz de birbirimizi doğru anladık .. Şu an sana kızım muamelesi yapıyorum ama anlayan gelinler anladı :)

Kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları temennilerimle.. Bu forumda muhtelif kereler deklere ettiğim üzere; dedem, 67 ile (o zamanlar 81 değildi) nam salmış cinci idi. İbretlik konu. Tşklr.

Kağıtta ne yazıyor eksen abi okuduğum kısım bana tanıdık gelen birkaç dua cümlesi bi de hane kelimesi sık mı geçiyor yoksa sallıyor muyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri