Öncelikle küçük uyarımı yapayım .. Tırsma ürkme korkma kapasitesi yüksek arkadaşlar konumdan çıksınlar .. Sonra bana sitem etmeyin ..
Mevzu şu ; Çok sevdiğim bir arkadaşımın eşinin sıkıntıları vardı .. Bu sıkıntılar da genelde eşi evde yalnız başınayken yaşanıyordu .. Büyü olup olmadığını anlamak için yardım istedi ..
Evde ki aramalar sonucunda ciddi anlamda sağlam bir büyü bulduk .. Tılsıma gerekli işlem yapıldı ama evin tamamen temizlenmesi için on sekiz gün boyunca eve bazı muhteremleri göndermek gerekti ..
Ev halkına özellikle banyolarını temiz tutmaları, fazladan bir havlu ve terlik koymaları, ayrıca evin en temiz yerine güzelce bir seccade serilmesi tembihlendi ..
Ev halkı denilenleri yapsa da korktuklarından evlerinde kalmıyorlar günlerdir.
Geçen gündüz serdikleri seccadenin fotosunu bana göndermiş arkadaşım ..
Buyurun bu seccadenin serilişinden bir gün sonra ki hali ..
Sizce seccade de diz izleri görülüyor mu ?
Mevzu şu ; Çok sevdiğim bir arkadaşımın eşinin sıkıntıları vardı .. Bu sıkıntılar da genelde eşi evde yalnız başınayken yaşanıyordu .. Büyü olup olmadığını anlamak için yardım istedi ..
Evde ki aramalar sonucunda ciddi anlamda sağlam bir büyü bulduk .. Tılsıma gerekli işlem yapıldı ama evin tamamen temizlenmesi için on sekiz gün boyunca eve bazı muhteremleri göndermek gerekti ..
Ev halkına özellikle banyolarını temiz tutmaları, fazladan bir havlu ve terlik koymaları, ayrıca evin en temiz yerine güzelce bir seccade serilmesi tembihlendi ..
Ev halkı denilenleri yapsa da korktuklarından evlerinde kalmıyorlar günlerdir.
Geçen gündüz serdikleri seccadenin fotosunu bana göndermiş arkadaşım ..
Buyurun bu seccadenin serilişinden bir gün sonra ki hali ..
Sizce seccade de diz izleri görülüyor mu ?