Bulunduğu ortamın şeklini alan insanlar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
vizyonsuzdur net.
arkadas gurubuna yaranmak için de ona buna sallayan kesimle aynidir oyş

ne kadar özgünler ya.
çıkıntılık yapmayarak araya kaynayayım.

Oportomist denilen şey galiba değilmi? Yoksa o farklı bir düzlem konusumuydu bilmiyorum...

Ortama uyum sağlamak yetenektir.
Varyasyon geliştirip adaptasyonla birleştiğinde kurnazlık devreye girer. Ki bu da zeka göstergesi olsa da bukalemun tiplere iriteyim.

Kuantum Teorisi'nin ispatı gibi maşallah, bilim çevreleri bu detayı görür umarım.
Çok zeki nasıl kıymetini biliyorlar kankamın bir görsen dersin ki kıymetini bilemedik Klaus dersin Sjssjsj

Ne cevherler var Left : D
Foruma bir biyolog gelmişti ancak saklıyordu kendini çünkü insanlar anonim takılmayı seçip gerçek yaşamı yansıtmak istemeyebiliyorlar. Herkes etiket derdinde değil sanalda.

Foruma bir biyolog gelmişti ancak saklıyordu kendini çünkü insanlar anonim takılmayı seçip gerçek yaşamı yansıtmak istemeyebiliyorlar. Herkes etiket derdinde değil sanalda.
Bazen kaçış gibi görüyorum bunu çünkü hayatından sıkılmış ve saçmalamak rahatlamak isteyen çok insan var.

Bazen kaçış gibi görüyorum bunu çünkü hayatından sıkılmış ve saçmalamak rahatlamak isteyen çok insan var.
Elbette...
Kimseye bir şey ispat derdinde değiller ayrıca buna ihtiyaçları da yok çünkü sanalda birilerine kendini anlatmakla zaman harcamanın mantığı hiç yok.

Bulunduğu kabın şeklini alan insanlara, sanal ortamda insanlığını unutup birer sanal karaktere dönüşenler de iyi bir örmek aslında yani dozunu kaçırmamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bı de kendime önyargılı derim, yorumlar evlere şenlik.
Zeki biridir muhtemelen.

Sadece kendin gibi insanlarla muhattap olacaksan ohoo işin var.
Tatlı dilli olmak iyidir...

Geri