vizyonsuzdur net.
arkadas gurubuna yaranmak için de ona buna sallayan kesimle aynidir oyş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neredesin kanka ya Sjsjsjvizyonsuzdur net.
Fibromiyaljisi ne demek oluyor İskeletten gelen bir duruş bozukluğu mu?Fibromiyaljisi vardır, duruş bozukluğu yaşıyordur.
Burada ve her yerde...Neredesin kanka ya Sjsjsj
İyidir iyi :dBurada ve her yerde...
Kuantum Teorisi'nin ispatı gibi maşallah, bilim çevreleri bu detayı görür umarım.İyidir iyi :d
Çok zeki nasıl kıymetini biliyorlar kankamın bir görsen dersin ki kıymetini bilemedik Klaus dersin SjssjsjKuantum Teorisi'nin ispatı gibi maşallah, bilim çevreleri bu detayı görür umarım.
Bilim insanı mı o da yoksa?Çok zeki nasıl kıymetini biliyorlar kankamın bir görsen dersin ki kıymetini bilemedik Klaus dersin Sjssjsj
Ne cevherler var Left : DBilim insanı mı o da yoksa?Bu mümkün bak.
![]()
Foruma bir biyolog gelmişti ancak saklıyordu kendini çünkü insanlar anonim takılmayı seçip gerçek yaşamı yansıtmak istemeyebiliyorlar. Herkes etiket derdinde değil sanalda.Ne cevherler var Left : D
Bazen kaçış gibi görüyorum bunu çünkü hayatından sıkılmış ve saçmalamak rahatlamak isteyen çok insan var.Foruma bir biyolog gelmişti ancak saklıyordu kendini çünkü insanlar anonim takılmayı seçip gerçek yaşamı yansıtmak istemeyebiliyorlar. Herkes etiket derdinde değil sanalda.
Elbette...Bazen kaçış gibi görüyorum bunu çünkü hayatından sıkılmış ve saçmalamak rahatlamak isteyen çok insan var.