Bulunduğu ortamın şeklini alan insanlar

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Uyumlu olmak başka bir şey, bulunduğu kaba göre şekil almak başka bir şey.
Duruşunuzu belli ederek ortama uyumlu olmak önemli.

Bir laf vardı: "dahil olarak hariç kal"
işin özü bu galiba.

Dışlanma korkusu mu yoksa başka şey mi bilemiyorum ama savunduklarının tam tersi davrananları da gördüğüm için pek şaşırmıyorum artık.

Vizyonsuz ağır bir eleştiri olmuş sanki.
Ben pek öyle düşünmüyorum, hepimiz zaman zaman bunu yapma ihtiyacı duyar hatta gerekliliğini hissederiz.
Bu vizyonsuz olduğumuzu değil, belkide iyimser bakarsak çok yönlü olduğumuzu gösterir.
Neden başkalarını eleştiririz gibi bir başlık vardı, tıpkı ordaki gibi.
Farketmeden içine düştüğümüz hallerden yalnızca biri.

Konuyu okuduktan sonra fenerbahce taraftarinin icinde "yasa galatasaray" diye bagirmayin sakin.

Vizyonsuz ağır bir eleştiri olmuş sanki.
Ben pek öyle düşünmüyorum, hepimiz zaman zaman bunu yapma ihtiyacı duyar hatta gerekliliğini hissederiz.
Bu vizyonsuz olduğumuzu değil, belkide iyimser bakarsak çok yönlü olduğumuzu gösterir.
Neden başkalarını eleştiririz gibi bir başlık vardı, tıpkı ordaki gibi.
Farketmeden içine düştüğümüz hallerden yalnızca biri.

Sizin yorumunuzdur tabiki.

Benim yapamayacağım ve sevmediğim şey çünkü , her insanın bir tavrı duruşu ve çizgisi olmalı kişilere ve ortamlara göre değişkenlik gösterecekse burada bir sıkıntı vardır demektir. Benim karakterimde ve yapımda olmadığı için tuhaf geliyor sizin için normal olabilir :)

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: diE
Ay aynı ben. Çok severim böyle şeyleri.

Benim aklıma kimya dersi geldi. :/

Yoruma gel ne ya, erotik 1 yapıda olduğum için bana çok normal gelen 1 posttu.​

Vücudunun 4/3 'ü sudan oluşan bir canlıdan aksi bir davranış beklemek ne kadar doğru bilmiyorum. Modaya göre giyinen, moda diye öyle oturan, böyle konuşan insanların birbirini eleştirmesi kadar saçmalık yok bence.

Geri