Bulunduğu ortamın şeklini alan insanlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Takiyeciler.
Süper ajanlar.
Meselen;
Anna Wassilijewna Chapman
Edward Lawrence vb.

Karda yürüyüp izini belli etmeyenler böyledir.Ve bunlara saygi duyarim ben.Cünki uygun zaman geldiginde öylelerin koydugu sekli alirsiniz.
Bazen benligi bir kenara atip izlemek ve gölge olmak lazim.
Yani yapan herkes öö kaka ve ya kisiliksiz degil,bilakis taammüden yapiyor bunu.

İspiyoncudur kesin. Aramıza sızmış bizi gözlemliyor.

yorumlar da akıyor yani. hayatımda bu kadar kaliteli insanlar toplulugu görmemiştim. peki, ben bulunduğum ortama göre sekil alan bir bukalemun olacagim artik. renkli renkli oh mis.

Ortama ayak uydurabilmek, göze batmamak adına hertürlü şekle girebilen insan profilidir.

Kısaca vizyonsuzdur.:28:

Ne güzel demişim. :D Düşmanıyla tartıştıgında ilk pm de biter banada böyleydi böyleydi diye senle samimi olur sonra çıkarı biter hop başka durumlara göre şekil alır.

Bu ortamda bu tür insan bulmak mümkün değil. Tekâmüle yakın, zat-ı muhterem kişilerden oluşan grup içerisinde olmaktan kıvanç duyuyorum.

Çiş de hangi kaba yapılırsa şekil alır ama çiş pistir.

Böyle insanlar da omurgasızdır.

Uyumlu insandır. Sevelim, sarılalım.

Her yere giriyor, her ortamda var, herkesle takılıyor. Ne **Spam/Adversiting**, karaktersiz denilecek tip de olabilir.
Su gibi davranıp bulunduğu kabın şeklini alıyor, herkesle sohbeti olup her ortamda bulunabiliyor insancıl, girişimci de denebilir.
Sabahı okulda geçirdikten sonra öğlen cuma namazını kıldım. Akşam bir tiyatrodan sonra geceye doğru kafe/bar'a gidip eğlendim. Ne kadar da keyfiyim, her yere girip şekil alıyorum sanırım kendimce (:
Kendimce kısmı vurguludur.

Hemen küfür etmeyin belki iyi kızdır.....
Girdiği kalıba sığabilmekte bir marifet.....

benim şeklimi alacaksanız
biraz göbek yapmanız lazım
öyle kolay değil bu işler

herkese uygun fikir bulunur böylelerinde bence süper

Genelde sıvı hâlde bulunurlar. Sert havada buhar olma gibi bir özellikleri vardır.

Dışlanma korkusu mu yoksa başka şey mi bilemiyorum ama savunduklarının tam tersi davrananları da gördüğüm için pek şaşırmıyorum artık.
Çoğunluk tarafından kabul görmeme korkusu yaşayan ya da övgü ile beslenen insanlar, çoğu zaman içinden geldiği gibi davranamaz fakat aynı zamanda, içten davrananı da samimiyetsiz sanıp genel bir takım kalıpların içine sokmaya çalışanlar da var ki onlar da ayrı bir vaka maalesef...

İlkelerinden ve hakikatlerinden taviz vermeden yaşamanın mekanı yoktur.
Ortam için dün başka bugün başka olmamak tutarlılık da ister.
Değişenler menfaati sıra dönüşenlerdir.

Galiba bu vizyonsuz benim, karnaval olur ben ordayim, festival olur orada biterim, mevlit olur basi cekerim.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri