Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapalım bugün. Bir de yayın patlatalimYok mu şöyle bir özel oyun etkinliği (valo & cs)
ama artık oyunmadın söyledinvalla bende skin yok ama size bağışlamak isterim oluyorsa öyle bir şey
Oyunlardan hiç anlamıyorum ve yardımcı olabileceğini düşündüğüm herkesi etiketledim ancak ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.Ya şu üstteki mesaj beni çok yaraladı yardım etsenize ya kimse mi bilmiyor oyunu? Turk'un antin kuntin sorularını cevaplarken sayfalarca çözüm buluyorsunuz ama değil mi???? Keşke ben yardımcı olabilsem ama cafeland falan oynuyorum şu sıralar....

Netten bulduğum kadarıyla Buff Game bir üçüncü parti uygulama. Oyunlarla herhangi bir bağı yok. Aklıma ilk mining yaptıkları geldi ama yapmadıklarını iddia ediyorlar. Bilemiyorum çok sağlıklı görünmedi bana.
@mak res 'in derdi sanırım Buff Game üzerinden kazandığı coin/point'i nasıl skin veya herhangi bir nesneye dönüştüreceğini bulamaması. Bununla ilgili şöyle bir şey gördüm nette,
Ekli dosyayı görüntüle 64738
Eğer @mak res 'in meramını doğru anladıysam yukarıdaki bilgi derdine çözüm olabilir.
bunu yapbiliecek birine ihtiyaç var her gün değil hafta da 1 veya 2 günNetten bulduğum kadarıyla Buff Game bir üçüncü parti uygulama. Oyunlarla herhangi bir bağı yok. Aklıma ilk mining yaptıkları geldi ama yapmadıklarını iddia ediyorlar. Bilemiyorum çok sağlıklı görünmedi bana.
@mak res 'in derdi sanırım Buff Game üzerinden kazandığı coin/point'i nasıl skin veya herhangi bir nesneye dönüştüreceğini bulamaması. Bununla ilgili şöyle bir şey gördüm nette,
Ekli dosyayı görüntüle 64738
Eğer @mak res 'in meramını doğru anladıysam yukarıdaki bilgi derdine çözüm olabilir.
işte bende bunu yapan birin ihtiyaç var