Buff Game

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
normal da ben bu şekil de yapma sabiryim dir ama bugün sabri i taştı çünkü insanlar bilidikler helde yardım etmiyorlar neden bilimiyorum ben sadece her gün olmasada bi 5 dakikalarını istedim ama insanlar bana 5 dakika beli ayırmak istmiyor iyilik bitmiş belki benim istediğim basit bir şey ama olsun iyiliğini basit veya zoru yoktur neyse sorun değil...

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Ya şu üstteki mesaj beni çok yaraladı yardım etsenize ya kimse mi bilmiyor oyunu? Turk'un antin kuntin sorularını cevaplarken sayfalarca çözüm buluyorsunuz ama değil mi???? Keşke ben yardımcı olabilsem ama cafeland falan oynuyorum şu sıralar....

Ya şu üstteki mesaj beni çok yaraladı yardım etsenize ya kimse mi bilmiyor oyunu? Turk'un antin kuntin sorularını cevaplarken sayfalarca çözüm buluyorsunuz ama değil mi???? Keşke ben yardımcı olabilsem ama cafeland falan oynuyorum şu sıralar....
Oyunlardan hiç anlamıyorum ve yardımcı olabileceğini düşündüğüm herkesi etiketledim ancak ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.

normal da ben bu kadar söylmeme ama bu oyun karşı çok isteiğim için bura nın dışında yutube yrum dahi yazdım

Netten bulduğum kadarıyla Buff Game bir üçüncü parti uygulama. Oyunlarla herhangi bir bağı yok. Aklıma ilk mining yaptıkları geldi ama yapmadıklarını iddia ediyorlar. Bilemiyorum çok sağlıklı görünmedi bana.

@mak res 'in derdi sanırım Buff Game üzerinden kazandığı coin/point'i nasıl skin veya herhangi bir nesneye dönüştüreceğini bulamaması. Bununla ilgili şöyle bir şey gördüm nette,
1.PNG

Eğer @mak res 'in meramını doğru anladıysam yukarıdaki bilgi derdine çözüm olabilir.

Netten bulduğum kadarıyla Buff Game bir üçüncü parti uygulama. Oyunlarla herhangi bir bağı yok. Aklıma ilk mining yaptıkları geldi ama yapmadıklarını iddia ediyorlar. Bilemiyorum çok sağlıklı görünmedi bana.

@mak res 'in derdi sanırım Buff Game üzerinden kazandığı coin/point'i nasıl skin veya herhangi bir nesneye dönüştüreceğini bulamaması. Bununla ilgili şöyle bir şey gördüm nette,
Ekli dosyayı görüntüle 64738

Eğer @mak res 'in meramını doğru anladıysam yukarıdaki bilgi derdine çözüm olabilir.

işte bende bunu yapan birin ihtiyaç var

Ekli dosyayı görüntüle 64738

bunu yapbiliecek birine ihtiyaç var her gün değil hafta da 1 veya 2 gün

işte bende bunu yapan birin ihtiyaç var

Sanırım oyunun arayüzü bu.

B simgesinin altında ne kadar pointin olduğu ve onun altında da sekmeler var. Earn more yazan listenin ikinci sırasında market simgesi var. Orayı bir kontrol et. Muhtemelen oradan alınıyor ne alınıyorsa. Eğer bir şey alamıyorsan bir önceki mesajda belirtilen saat aralıklarında yeniden denemeni tavsiye ederim.
1.jpg

Geri