mak res
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valaront ile iligili sorunbütün oyunlar bende ama bu yokmuş maalesef...
@Hatem tam bir valorant ümstadıdır o yardımcı olur bencevalaront ile iligili sorun
adam vurdukça uff game diyorsun bence öyle bişiValo okey ama buffgame nedir onu bilmiyorum
buff indiryorsunu valorant seçip puan topluyor ve o puan nın oyunda gönderyorsunu ve skin albiiryorsunuValo okey ama buffgame nedir onu bilmiyorum
Duydum böyle bir olay ama açıkçası çok güvenilir mi bilmiyorum. YouTube'dan araştırabilirsiniz. Güvenilir yüksek takipcili YouTuberlar reklamını yapiyorsa deneyebilirsinizbuff indiryorsunu valorant seçip puan topluyor ve o puan nın oyunda gönderyorsunu ve skin albiiryorsunu
Duydum böyle bir olay ama açıkçası çok güvenilir mi bilmiyorum. YouTube'dan araştırabilirsiniz. Güvenilir yüksek takipcili YouTuberlar reklamını yapiyorsa deneyebilirsiniz
yok ama bi bakyım@mak res overwolf yuklu mu? gerci fps oynamiyorum ama oynayan arkadaslarim kullaniyor.
steam, discord nitro, riot games kodları falan alıyorsun.
bildigin gibi buff acip valoranta giriyorsun. fakat kda skorunu saymiyor oyun sonunda ki toplam skoru toplayarak puan elde edersin. Bir de free secenegi var mı bilmiyorum. Hatirlatidigim kadariyla premium bir uygulama. Puan kasmakta biraz sknti gunde en az 3/6 saat gömmen lazım.
Valorant ve LoL gibi popüler bilgisayar oyunları lazım program için. Oyun sana bazı görevler veriyor. Yapınca coin alıyorsun. Daha sonra mağaza kısmından ödüllerini alabilirsin. Unutma! Ödüller yalnız günün bazı saatlerinde geliyor.buff game anlayan bana mesaj atbiirmi
buff.game-Buff_Achievement_Tracker_Screenshote7170071-5db1-4220-94cd-a665b75bf674.jpg
para veya göreveri yapıyorum ama buff 10000 puan odu 10000 durdu ilermiyorValorant ve LoL gibi popüler bilgisayar oyunları lazım program için. Oyun sana bazı görevler veriyor. Yapınca coin alıyorsun. Daha sonra mağaza kısmından ödüllerini alabilirsin. Unutma! Ödüller yalnız günün bazı saatlerinde geliyor.
Boşver ufffu pufffu lolu namaza başla huzur islamda makres hanımbenim yardım şöyle istiyorum puan mı var ama nasıl kulanma gerekirini bilimiyorum bunu bana göstercek birine de yardım istiyorum
Bu kadar zor olduğunu zannetmiyorum marketplace kısmında game veya istediğiniz bir katagoriyi seçerek o şekilde puanlanırınızı kullanabilirsiniz.benim yardım şöyle istiyorum puan mı var ama nasıl kulanma gerekirini bilimiyorum bunu bana göstercek birine de yardım istiyorum
Boşver ufffu pufffu lolu namaza başla huzur islamda makres hanım
Bu kadar zor olduğunu zannetmiyorum marketplace kısmında game veya istediğiniz bir katagoriyi seçerek o şekilde puanlanırınızı kullanabilirsiniz.
forum.donanimarsivi.com