Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siz bu oyunyormusunuzben size kostüm hediye edebilirim eğer isterseniz yaaa. bu kadar canınızı sıkmaya değer mi allaseniz?
çok kafa takıdımben size kostüm hediye edebilirim eğer isterseniz yaaa. bu kadar canınızı sıkmaya değer mi allaseniz?
ben çok seviyorum ya ama bana da pubg anlamaValoranta başlar gibi oldum, Hatem bey çok ısrar etti ama beceremedim, çok çocuksu geliyor bana efektler vs. Battlefield1 ve PUBG oynuyoruz :3
pubg biraz daha mekanik olarak zor bir oyun. gerçek oyuncular oynar onu zaten...ben çok seviyorum ya ama bana da pubg anlama![]()
hım oraada leve filan falan varmıpubg biraz daha mekanik olarak zor bir oyun. gerçek oyuncular oynar onu zaten...
yayınlar ondan mı durdu... gerçek oyuncu kalmadı :/ sıcak kuzum sıcak.pubg biraz daha mekanik olarak zor bir oyun. gerçek oyuncular oynar onu zaten...
evet ama ödül falan yok maalesef mak res. düz adam vuruyon
Panjur değil mi o ne darabası?gerçekten sıcak ve bazıııııııııııııııııııııı süreçlerden dolayı gapattık şimdilik....
darabayı her an açabiliriz ara pışşşşfrrrr diye...
daraba ne dediğinizi duyar gibiyim. aha bu
Ekli dosyayı görüntüle 64618
valla bende skin yok ama size bağışlamak isterim oluyorsa öyle bir şeyo bana göre değilmiş o zaman ben valorant orta dereceyim sende ne skin var desem
he panjur aynen... sizi nasıl kandırmışlarsa... pembe panjurlu evimiz dedikleri muhtemelen süpermarketten bozma bakkaldır. aman diyeyim...Panjur değil mi o ne darabası?
valla bende skin yok ama size bağışlamak isterim oluyorsa öyle bir şey
Bi panjura kanacak insan mıyım? Gerçi ben nelere kanmam da neyse. Sana atarım kandırmaya çalısanları sen beni ayıktırırsın. Yaşam koçum olursun sklskhe panjur aynen... sizi nasıl kandırmışlarsa... pembe panjurlu evimiz dedikleri muhtemelen süpermarketten bozma bakkaldır. aman diyeyim...
Valorant oynamak bir sanattir karsim, sen git koşma simülasyonu oyna :/pubg biraz daha mekanik olarak zor bir oyun. gerçek oyuncular oynar onu zaten...