Buff Game

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
buff game anlayan bana mesaj atbiirmi
buff.game-Buff_Achievement_Tracker_Screenshote7170071-5db1-4220-94cd-a665b75bf674.jpg

Ekli dosyalar

• buff.game-Buff_Achievement_Tracker_Screenshote7170071-5db1-4220-94cd-a665b75bf674.jpg
    buff.game-Buff_Achievement_Tracker_Screenshote7170071-5db1-4220-94cd-a665b75bf674.jpg
    106.5 KB · Görüntüleme: 14
buff indiryorsunu valorant seçip puan topluyor ve o puan nın oyunda gönderyorsunu ve skin albiiryorsunu
Duydum böyle bir olay ama açıkçası çok güvenilir mi bilmiyorum. YouTube'dan araştırabilirsiniz. Güvenilir yüksek takipcili YouTuberlar reklamını yapiyorsa deneyebilirsiniz

@mak res overwolf yuklu mu? gerci fps oynamiyorum ama oynayan arkadaslarim kullaniyor.
steam, discord nitro, riot games kodları falan alıyorsun.
bildigin gibi buff acip valoranta giriyorsun. fakat kda skorunu saymiyor oyun sonunda ki toplam skoru toplayarak puan elde edersin. Bir de free secenegi var mı bilmiyorum. Hatirlatidigim kadariyla premium bir uygulama. Puan kasmakta biraz sknti gunde en az 3/6 saat gömmen lazım.

@mak res overwolf yuklu mu? gerci fps oynamiyorum ama oynayan arkadaslarim kullaniyor.
steam, discord nitro, riot games kodları falan alıyorsun.
bildigin gibi buff acip valoranta giriyorsun. fakat kda skorunu saymiyor oyun sonunda ki toplam skoru toplayarak puan elde edersin. Bir de free secenegi var mı bilmiyorum. Hatirlatidigim kadariyla premium bir uygulama. Puan kasmakta biraz sknti gunde en az 3/6 saat gömmen lazım.
yok ama bi bakyım

buff game anlayan bana mesaj atbiirmi
Valorant ve LoL gibi popüler bilgisayar oyunları lazım program için. Oyun sana bazı görevler veriyor. Yapınca coin alıyorsun. Daha sonra mağaza kısmından ödüllerini alabilirsin. Unutma! Ödüller yalnız günün bazı saatlerinde geliyor.

Valorant ve LoL gibi popüler bilgisayar oyunları lazım program için. Oyun sana bazı görevler veriyor. Yapınca coin alıyorsun. Daha sonra mağaza kısmından ödüllerini alabilirsin. Unutma! Ödüller yalnız günün bazı saatlerinde geliyor.
para veya göreveri yapıyorum ama buff 10000 puan odu 10000 durdu ilermiyor

benim yardım şöyle istiyorum puan mı var ama nasıl kulanma gerekirini bilimiyorum bunu bana göstercek birine de yardım istiyorum

benim yardım şöyle istiyorum puan mı var ama nasıl kulanma gerekirini bilimiyorum bunu bana göstercek birine de yardım istiyorum
Bu kadar zor olduğunu zannetmiyorum marketplace kısmında game veya istediğiniz bir katagoriyi seçerek o şekilde puanlanırınızı kullanabilirsiniz.

@mak res

Aşağıdaki linkte nasıl yapılması gerektiği anlatılıyor.

Şimdi herkesin merakla beklediği yere gelelim. Bu BUFF Pointsleri nasıl harcayacağız neye harcayağız sorusuna. Bunun için BUFF Game uygulamasında Market yazan sekmeye giriyoruz. Ondan sonra karşınıza ödüller çıkacak. Burdan BUFF Pointsinizin yettiği ödülü alabilirsiniz. Ama almak için stokların yenilenmesi lazım. Ve bunun için belli zamanlar var. Mesela 650 RP her gün saat 16:30 ila 17:00 veya 16:45 arası yenileniyor ve hızlıca bitiyor. Hızlı davranmanızı tavsiye ederim. Ve en ama en önemlisi alacağınız ödülün altında "Global" yazmasına dikkat edin. Tekrar ediyorum, Altında "Global" yazmasına dikkat edin. Çünkü ödüllerin alınabilmesi için gereken ülkeler falan oluyor. Eğer "Global" yazmaz ise ödül aldığınızda size verilmez. Alamazsınız. Örnek veriyorum; 50 dolar Playstation Giftcard'ın altında "US ONLY" yazıyor. Altında "Global" yazmayanı almayın! Ve eğer dijital içerikleri alırsanız VP gibi genelde size e-mailden atılıyor. Umarım işinize yaramıştır.

Geri