buda benim köşem!

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4821 gün önce görüldü
[sıze=7]bıkmışım...! Sen olan her şeyden...[/sıze]

ewet cicim sanırım artık sık sık seni zıyarete gelemiyjem tedavılerıme yenıden başladık gün aşırı terapılerım başlıyorr... ne dıyelımm kısmet artık nezaman gelirsem ozman yazarım kendine ii bak... (özle beni::))))):kiss:

Hayat Senin Romeo,Ama Artık JuLiet Yok

Gidişinin üstünden kaç çığlık geçtiği umurumda değil Nefes alıp vermediğini bilmiyorum şu an Morgda olabilirsin, ya da ruhu satılık herhangi bir kızın koynunda Ne fark eder? Bu kez senden değil, benden söz edeceğiz Bu kez oyunun kuralını değiştireceğiz

Burada işler biraz karışık Çözümlemem gereken bazı sorular Sana, bana, hayata dair Artık sen, ben ve biz’de dışarı çıkabilmek istiyorum çünkü Eğer şu an, tam olarak şu an ölürsem, cesedimi soru işaretlerim kaldırmasın istiyorum Kırdığım kalp sayısı yokluğunla doğru orantılı olarak artıyorsa ve yapıştıramayacaksam bir daha hiç birini geri, en azından sayıları artmasın istiyorum Dünyada seni en çok isteyen hatun olarak, bu dünyada en çok seni unutmayı istiyorum Duyuyorum güldüğünü Nasıl kahkaha attığını duyuyorum Ama olduğum yere çöküp ağlamayacağım bu defa

Çünkü ağladığımda sarılabileceğim birilerinin olduğunu biliyorum artık

Kimseye güvenmiyorum belki, ama en az güvensizlik duyduğum adamlardan biri sayesinde hiçbir işe yaramayacak bu satırları yazıyorum Hiçbir zaman okumayacak olman bir şeyi değiştirmez Nasıl ki hiçbir zaman sevmemiş olman, sevgimi değiştirmedi İçimdeki hisleri gömmemin tek sebebi, seninle nefes alamıyor olmam Sensiz nefes alabileceğimi sanıyorum sadece Eğer başaramazsam, küreği kendi ellerimle uzatacağım sana Kendi ellerinle göm katline göz yumduğun bedenimi diye Eğer başarırsam, ardıma dönüp haline gülmeyeceğim bile

Çünkü eğer başarırsam, adının hiçbir harfi yaklaşamayacak o günden sonra kaderime

Tek başıma savaşmıyorum Arkamda bir kovboy var O ve ben, onun bir kovboy olduğuna inandığımız sürece dünyanın en güçlü kovboyu olmaya aday Karşımda sen, sağımda solumda görünmez bir ordu Arkamda beyazı gözümü alan, karanlığı kanıma karışan bir adam
Eğer düşersem, o tutacak

Bazı insanlar kahkaha atarken gözlerimin kısılmasını, ağladıkça gözlerimin kızarmasına tercih ediyorlar Bazı insanlar gülümseyişimin rengini, gözyaşımın tadından daha çok seviyorlar Öyleyse devam etsin “Sükût” çalmaya, belki bir gece olsun rahat uyurum Hüzünden daha çok yakışan şeyler de varmış bir kadına, son zamanlarda ruhumun nefes almasını sağlayanlar öyle diyorlar Sen, onların kim olduğunu asla bilemeyeceksin Çünkü sen bittiğinde, ben hayatımı onlarla paylaşıyor olacağım

Göremeyeceksin

Son ziyaretimde gözüme takıldı, odanın duvarına kocaman bir soru işareti çizmişsin Son geldiğimde aklıma takıldı, nasıl da fark edememişim, sen beni hiçbir zaman sevmemişsin Son günlerde kalbime kazındı, ben seni değil birilerini sevebilmeyi istemişim onca zamandır

Kovboylar siyah giyermiş, hatunları gök rengi Yeni öğrendim Matem rengi değil, güneş rengiymiş bana en çok yakışan Ondan öğrendim Beyaz giysem ne fark eder siyahımdan soyunup, ölüler de beyaz giyer Oysa o, ölümüme karşı çıkıyor Gariptir, o beni yaşatmayı benim istediğimden daha çok istiyor Hiçbir zaman kendim için yaşayamadım bu hayatı Uğruna yaşadıklarımsa hep bana ölümü layık gördüler

Oysa bu defa, beni isteyen biri için savaşmak istiyorum Bu defa en azından onun için denemek istiyorum

Okunmayacak bir mektup için, haddinden fazla kelime öldürdüm belki Son satırları kazırken tırnaklarımla, şarkılar pansuman yapıyor yaralarıma Yine de, tekrar düşecek, daha çok kanayacak olsam bile tekrar deneyeceğim şimdi

Mutlu kal demeyeceğim, hayat senin İlgilenmiyorum Dediğim gibi, şimdi senin adının üzerini çiziyorum Söyleyeceklerim bitti Gidiyorum Masalım ise, hiç başlamamıştı zaten Şimdi görebiliyorum…

Bundan böyle senin gibilere karnım tok

Hayat Senin RomeoAma Artık Juliet Yok!!

şimdilik görüşmek üzere....hoşcakal

evet canım nasılız iiyız ii çok şükür yazamıyordum kacgündür ii oldu yeha koskaca erzincan askeri hastanesinde terapı seyansı yokmus imii bizde halıyle sivasa gıdıp gelıyoruzz benım için cok yorucu oluyoo bebişim yehaa aksama yıne gııdyorzz off yehaaa
ama hayırlısı jujum ya hayat gercekten zor benim için şu sıralarki hersey zor gelmeye başladı bana bakalım allahtan ümit kesilmez artık netcezz el mahkum cekıcez mewlam neyderse güzel eyler.. neyse canıkom arada yıne gelirim ömür yeterse hersey yapılır dimi:D::D

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:S

resimli_siirler70.jpg

birtek babam için kaygılıyımmmm ben olmasam napar nasıl yaşar ... şimdi napyo acaba ütülerini yapabılıyormu yemek yapabılıyomuu ooofff camasırlarıda bırıkmıstır babam senı cok özledımmm cokkk ama senın ııcn guclu olucamm tek varlıgımmm benım senı cok sevyorum babam:) ufssss sıkıcı bu hastaneee kafa dengı kımse yoks yehaaa:D tiezelerınrasındayımm valla babannmee yaradı bu hsatahane ısı:D
neyse ben sımdı cıkmam zorundayımmm saaat 10 da gircem terapıye ...... saclarımda dökuluyoo artıkk dalzak olujam:D:D kıh kıhhh babam derdı oglan ccocouguu simdl tam oldu:D:D artık babamınn ogluyumm zuhahahahaaa ayy koptumm tamam cıkıyooomm...

herşeye rağmen Neşeli kardeşim Benim allh seni korusun bitanem benim.

önce bütün hastalara acil şifaalar sonra bana yarabbım......amin.:) yarın erzincana dönüş var.. 2 günlüğüne sonra tekrar sıvasa dönüjem 28 günüm kaldı bitmesine buarada tayınımnz cıkmıs kütahyaya babam evı toplamaya baslamıs yavastan kıyamam yaa canım babam hala cıle cekyoo :( erzıncanada alısmıstımm arkadaslarımı özlıycem sanırım hayat zor ya gercekten ...... ama yenılmek yokk neyse hade öptüm senii sekerim eee bay:D:D:D

Oyy oyy balım benim yaaaa ;s Allahın izniyle herşey duzelıcek inş

sanırım artık kaderciyim bende kadere boyun eyenlerdenim inancımı umutlarımı hiç yitirmemek üzere.....

Hepimiz kaderciyiz Allahım seni korusun kurban olurum sana canımsın benim Alalhın izni ile Sağlığına Kavuşacaksın.

amiinn tatlım... allahım herkesi korusun..

Her sabah acılar içinde, babannemi başucumda, başımı okşayıp kadersizim diyip iç çekişleriyle uyanıyorum...Sanırım bugun biraz daha yorgunum..bugun terapının 67.günü gün gün hafta hafta offf gecmiyorr umudumu gunden gune yitirmekteyim..iyan etmıyorum ama sitemkarım..Annem seni cok arıyorum keske diorum hep keşke... yanımda olsan..neolur sanki ölümden cayıp geliversen koynuma..bilmeem bilmem rahatmısın yerınde o kör kuyularda.. o güzel başını kaldırıverde bir bakıver su caresizlıgıme güzel anam benim... hayatın ıkıncı darbesinide yasıyorum bu kücücuk yasımda TAMAM kücük demelerine kızardım ama gercekten kucugum be annem ve sensızz cok bıtkınım gucsuuzm neden ellerimi bıraktın gittin..?biliyorum felek vurdu suskunsun...taktir ALLAHIN etmem isyan lakin;bu acı çok büyük annecım senı arıyorum senı ıstıyorum.........

köşemede kavuştum artık hiç cıkmam burdan:D:D

Geri