N
NeStLe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
havamda olsaydımda bu konuya dahil olsaydm .
Yorgun olmasaydım da daha oturaklı cevaplar verseydim. (:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
havamda olsaydımda bu konuya dahil olsaydm .
29 Ekim bir "milli bayram"dır. Ben gerçekten anlamıyorum ya. Sen orda onca kayıp, acı varken kutlama yapmayalım diyenlere cumhuriyet düşmanı demeye getiriyorsun. Ne biçim bi memleket olduk. Kutlamalar deprem yüzünden iptal edildi, marmara depreminde niye iptal edilmedi diyen sensin. Ayrımcı diyince de ben öyle değilim beni takip etsen bilirdin diyorsun. Kusura bakma işim var gücüm var, ben burdaki yorumlarından bunu çıkarıyorum.Bayram mı? İşte böyle düşünen zihniyetler yüzünden kaybediyoruz ya. Bayram havasında gördüğünüz için törenler iptal edildi. Ama 29 Ekim'in ne demek olduğunu bilmemene veriyorum bunu.
Valla polemiğe girmicem. Çok üzülüyosanız ölenlere? burda yazı yazmak yerine gidin dua edin.. Ben çoktan ettim diyerek sakın ola bi gaf yapmayın. Nekadar çok dua ederseniz okadar faydanız olacaktır.. Ayrıca cumhuriyet bayramı ha kutlanmış ha kutlanmamış.. çokta önmli değil açıkcası![]()
işte beklediğim cvb :piptal durumları çok yanlış evet ama size bu törenlerin nerden geldiğini sorsam cevap verebilirmisiniz??
eski Nazi kutlamalarından...