Bu konuda mantıklı bir açıklamaya yapılabileceğini sanmıyorum (!)

N
  • Kullanıcı NeStLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bilmiyorm. Belkide daha önceki olaylar için törenleri iptal etmemek hataydı. Şimdi çark etmiş olabilir mi ? ( Bardağın dolu-boş tarafı)

Bayram mı? İşte böyle düşünen zihniyetler yüzünden kaybediyoruz ya. Bayram havasında gördüğünüz için törenler iptal edildi. Ama 29 Ekim'in ne demek olduğunu bilmemene veriyorum bunu.
29 Ekim bir "milli bayram"dır. Ben gerçekten anlamıyorum ya. Sen orda onca kayıp, acı varken kutlama yapmayalım diyenlere cumhuriyet düşmanı demeye getiriyorsun. Ne biçim bi memleket olduk. Kutlamalar deprem yüzünden iptal edildi, marmara depreminde niye iptal edilmedi diyen sensin. Ayrımcı diyince de ben öyle değilim beni takip etsen bilirdin diyorsun. Kusura bakma işim var gücüm var, ben burdaki yorumlarından bunu çıkarıyorum.

konu ikili tartışmalara dönüşmesin sayın operatörlerimiz bu konuda taviz vermiyo uyarıyım :)

Sen araya katıl da çoklu tartışmaya dönüşsün ReSpeCt..
' λµяa arkadaşım benim Van depremi ile Marmara depremini kıyaslamamın nedeni orada yaşayan insanlar değil. Ölen insan sayısı. Madem çok kişi öldü diye iptal ediliyor neden Marmara depreminde daha çok insan ölmüşken iptal edilmedi.? Umarım anlatabilmişimdir.

Ben araya katılırsam ikinizde helak olursunuz. :D

Helak et (: Düşüncelerini söyle yeter ki. Susup duruyorsun. (:

Valla polemiğe girmicem. Çok üzülüyosanız ölenlere? burda yazı yazmak yerine gidin dua edin.. Ben çoktan ettim diyerek sakın ola bi gaf yapmayın. Nekadar çok dua ederseniz okadar faydanız olacaktır.. Ayrıca cumhuriyet bayramı ha kutlanmış ha kutlanmamış.. çokta önmli değil açıkcası :)

Polemik mi? Ben şimdi burada senin söylediklerinle örtüşmeyen düşüncelerimi söylediğimde seninle polemiğe girmiş mi oluyorum? Yapma Allah aşkına. Eğer cevap verdiğim insanlar böyle düşünüyorsa ben hiç cevap vermeyeyim o zaman kimseye burada.
Ayrıca merak etme ReSpeCt. Yeri geldiğinde duamızı da ediyoruz yeri geldiğinde orada bulunan insanlara da elimizden geleni de yapıyoruz. Burada sadece bir şeyleri tartışmaktan başka bir şey yapmayan işe yaramazlardan değiliz.

Neyse bugünlük yeter.

Valla polemiğe girmicem. Çok üzülüyosanız ölenlere? burda yazı yazmak yerine gidin dua edin.. Ben çoktan ettim diyerek sakın ola bi gaf yapmayın. Nekadar çok dua ederseniz okadar faydanız olacaktır.. Ayrıca cumhuriyet bayramı ha kutlanmış ha kutlanmamış.. çokta önmli değil açıkcası :)

Diyorum ki her şeyi yukardan beklemesek..

şöyle ki;

VAN DEPREMİNE RESMİ YARDIM YOLLARI | Sosyal Sorumluluk

Neyse ben baya dağıttım konuyu. Üzgünüm NeStLe :p

Keşke bu konuda küfür edebilsek,keşke buraya yazacaklarımız bir işe yarasa.
Keşke bu soysuz it geberse.

Saygılar. :)

Mantıklı hiçbir açıklaması yok ve olucağına inanmıyorum.Tamamen insanların acılarından faydalanmak başka bişey değil.Bahaneyle aradan onu da kaldırıveriyorlar.

iptal durumları çok yanlış evet ama size bu törenlerin nerden geldiğini sorsam cevap verebilirmisiniz??

eski Nazi kutlamalarından...

Insanlar kutlamak istemeyebilirler. Ama m.kemal ruhu bitmez kemalistlik demiyorum bakin. Ben de bi kemalist degilim zaten.Ama m.kemali seviyorum. Saygi duyuyorum.

Geri