Bu forumu Hangi Amaçla kullanıyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
ozgur dusunce ortami var ama ozgur dusunce ortamida bir yere kadar, burada ettiginiz kufurler mahkemde kanit olarak kullanilabilir bunu biliyorsunuz degil mi. kufurler ve tehditler kanit olarak kullanilabilecegi icin ve forum ortaminda gerginlik yapmasin diye siliniyor, ha yok ben biriyle kavga edicem kufuru de basarim diyorsaniz buyuruun, hukuki sorumlulugu sizde ancak forumu da zorda birakirsiniz.

ozgur dusunce ortami var ama ozgur dusunce ortamida bir yere kadar, burada ettiginiz kufurler mahkemde kanit olarak kullanilabilir bunu biliyorsunuz degil mi. kufurler ve tehditler kanit olarak kullanilabilecegi icin ve forum ortaminda gerginlik yapmasin diye siliniyor, ha yok ben biriyle kavga edicem kufuru de basarim diyorsaniz buyuruun, hukuki sorumlulugu sizde ancak forumu da zorda birakirsiniz.

Sen ne diyon la ?

Kominist değilim. Sol görüşlüyüm ayrıca ülkücü olman düşman olacağımız anlamına gelmez. Herkes secimin de özgürdür.

Hangi ara ülkücü olduk :uykucu:

ben ne istiyosam onu olacaksınız, yakında admin oluyorum.

valla ben mesajı silinenlerin kimseye küfür ettiğini görmedim, kafaya göre mesaj siliniyor. neyse admin olunca "mesaj sil" butonunu kaldırıcam.

BUQ5jvUIYAAKK32.jpg:large

biz olmasak yöneticiler de olmazdı nereden geldiğinizi unutmayın, her şey bahane

ben ne istiyosam onu olacaksınız, yakında admin oluyorum.

valla ben mesajı silinenlerin kimseye küfür ettiğini görmedim, kafaya göre mesaj siliniyor. neyse admin olunca "mesaj sil" butonunu kaldırıcam.

o kadar cok kufur var ki, bir de problem cikmasin diye silinir genelde.
admin olda kaldir

Geri