Hatrım Kalır
Üye
Abazanlığı burda ben yaparım tamam mı!!!!111
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalan söyleme üstünde koca koca CHE yazıyo milletin fotosunu çalmaya utanmıyo musun?
Dirildim Devrim yapmaya geldim .
burada kominizlere yer yok. hepimiz ülkücüyüz.
ozgur dusunce ortami var ama ozgur dusunce ortamida bir yere kadar, burada ettiginiz kufurler mahkemde kanit olarak kullanilabilir bunu biliyorsunuz degil mi. kufurler ve tehditler kanit olarak kullanilabilecegi icin ve forum ortaminda gerginlik yapmasin diye siliniyor, ha yok ben biriyle kavga edicem kufuru de basarim diyorsaniz buyuruun, hukuki sorumlulugu sizde ancak forumu da zorda birakirsiniz.
Hangi ara ülkücü olduk :uykucu:
ozgur dusunce ortami var ama ozgur dusunce ortamida bir yere kadar, burada ettiginiz kufurler mahkemde kanit olarak kullanilabilir bunu biliyorsunuz degil mi. kufurler ve tehditler kanit olarak kullanilabilecegi icin ve forum ortaminda gerginlik yapmasin diye siliniyor, ha yok ben biriyle kavga edicem kufuru de basarim diyorsaniz buyuruun, hukuki sorumlulugu sizde ancak forumu da zorda birakirsiniz.
ben ne istiyosam onu olacaksınız, yakında admin oluyorum.
valla ben mesajı silinenlerin kimseye küfür ettiğini görmedim, kafaya göre mesaj siliniyor. neyse admin olunca "mesaj sil" butonunu kaldırıcam.
ben ne istiyosam onu olacaksınız, yakında admin oluyorum.
malumatfuruş. dik dur eğilme
kamki admin olunca şu* fotoya avatarımı şoplarsınız artık di mi? ben fotoşoptan anlamıyorum da.
*
![]()
kamki admin olunca şu* fotoya avatarımı şoplarsınız artık di mi? ben fotoşoptan anlamıyorum da.
*
![]()
Büyük büyük başgan çok yaşa sen.
Re cep Tay yip Erdoğan RECEP TAYYİP ERDOĞAN.
Başgan bizim hırsızımız canlı yayında şu anda.