Bu forumu Hangi Amaçla kullanıyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
Biri oradan atlıyor fotoğraf başkasının biri çok konu acıyorum diye dalga peşinde.

1.Başkasının fotoğrafını kullanacak kadar o.ç değilim böyle bir saçmalık olabilir mi.

2.Sorunlarım var uğraşacak birşey arıyordum forumu buldum konu acıyorum durmadan çünkü gerçekten sorunlarım var unutmaya calışıyorum.

3.İlk başta seviyeli bir forum diye düşünüyordum ama öyle değilmiş : ) Yakışmıyor kaç yaşın da insanlarsınız .eğlenirsin tamam ama kişi üzerine eğlenmek dalga geçmek nedir ?

Bazıları dalga amaçlı kullanıyor :)

Onur Gökmen boşver takılma sen. He he de geç. Birilerinin mutsuzluğu birilerine mutluluk verir. Sen keyfine bak. İsteyen istediği yerde istediği kadar konu açar. Kimse karışamaz!

Biri oradan atlıyor fotoğraf başkasının biri çok konu acıyorum diye dalga peşinde.

1.Başkasının fotoğrafını kullanacak kadar o.ç değilim böyle bir saçmalık olabilir mi.

2.Sorunlarım var uğraşacak birşey arıyordum forumu buldum konu acıyorum durmadan çünkü gerçekten sorunlarım var unutmaya calışıyorum.

3.İlk başta seviyeli bir forum diye düşünüyordum ama öyle değilmiş : ) Yakışmıyor kaç yaşın da insanlarsınız .eğlenirsin tamam ama kişi üzerine eğlenmek dalga geçmek nedir ?

haklısın fakat forumumuz böyle yani insanların düşüncelerini yazmalarını engelleyemeyiz takılma boşver pmde de dedigim gibi :) gül sende onlara uy seninle dalga geçilmedi aslında ama espiriler yanlış anlaşıldı :)ciddi değil sende uysaydın onlara farklı birşey çıkacaktı zamanla alışırsın tekrar forum adına yönetim adına özürdileriz :cici:

Onur sen keyfine bak kardeşim. Çok kişiyide takma. Eğlen gül zaman geçir. Salla ;) :)

Arkadaşlar artık sizde bitirin uzatmayın arkadaşımızı kırmayalım lütfen :) sonuçta tanımıyor sizleri ondan üzülmüş bakın rica ediyorum :)

Bence siz olaya farklı açıdan bakıyorsunuz.
Buradaki insanların çoğunun foruma giriş amacı eğlenmek,vakit öldürmek ve tıpkı sizin gibi sıkıntılarından uzaklaşmak.
Hepimizin hayatında bir takım sıkıntıları var ve zaten gün boyu bunlarla boğuşuyoruz,bir de gelip de burada onları yazmaktansa kendi aramızda geyik döndürüyoruz.
Aynı espri bana yapılmış olsa, 'Gözüm forumu ele geçirmekte' der geçerim.
Tabi alışmanız zaman alacaktır,insanları tanımanız ; tavırlarını anlamanız da.
O yüzden çok takılmayın,siz de geyiğe katılmayı deneyin.

Konu açmanıza veya nereye konu açtığınıza da karışan yok,sadece bu kadar hızlı olmanıza dair espriler yapıldı o kadar.

Bence siz olaya farklı açıdan bakıyorsunuz.
Buradaki insanların çoğunun foruma giriş amacı eğlenmek,vakit öldürmek ve tıpkı sizin gibi sıkıntılarından uzaklaşmak.
Hepimizin hayatında bir takım sıkıntıları var ve zaten gün boyu bunlarla boğuşuyoruz,bir de gelip de burada onları yazmaktansa kendi aramızda geyik döndürüyoruz.
Aynı espri bana yapılmış olsa, 'Gözüm forumu ele geçirmekte' der geçerim.
Tabi alışmanız zaman alacaktır,insanları tanımanız ; tavırlarını anlamanız da.
O yüzden çok takılmayın,siz de geyiğe katılmayı deneyin.

Konu açmanıza veya nereye konu açtığınıza da karışan yok,sadece bu kadar hızlı olmanıza dair espriler yapıldı o kadar.

Haklısın Kardeşim Eyvallah.

Abi neden silindi mesajlarım?

çünkü üye üzüldü kırıldı devamı geliyordu herkesin bir kaldırma kapasitesi var biliyorsun üyemiz yeni tanımıyor ve o daha fazla rahatsız olmasın diye silindi.

Bizde mi konu açalım yani postlarımız silinmesin diye.

hee aç :D ben sildim :D :D :D cidden üyemiz kırılmış çok yanlış anlamış az anlayış olmaz mı :)

ben postlarım silinsin diye giriyorum.

deli ya xD

Aslında gaye dalga geçmek değil de samimiyetin bir nebze ilerlemesidir; hızlı bir girişin ardından üyeler, senin hakkında "demek ki kalıcı olacak bir arkadaş" diye düşünür, dolayısıyla da seni tanımak isterler. Ama açtığın konuların arasında seni tanımamızı sağlayacak doğru düzgün bir mesajını açıkçası ben bulamadım.

Hani toplumumuza izole edilmiş Amerikan kültürünün bir lafı vardır: Show must go on. Muhabbeti sürdürürsen, aslında niyetin ne olduğunu anlayabilirsin. Ama savunmaya geçersen, karşı tarafı da ona göre bir saf tutmaya yöneltmiş olursun. Sorunların olduğundan bahsetmişsin, konu açmak yerine bana-ya da diğer arkadaşlara- bu sorunlarından bahsedebilirsin. Sonuçta kolektif bir ortamın parçalarıyız ve soyut anlamda da olsa yüz yüze bakıyoruz.

Bu yanlış anlaşılma ilk benim mesajımla başladığına göre sana bir özür borçluyum öyleyse. Kusura bakma.

çünkü üye üzüldü kırıldı devamı geliyordu herkesin bir kaldırma kapasitesi var biliyorsun üyemiz yeni tanımıyor ve o daha fazla rahatsız olmasın diye silindi.

hee aç :D ben sildim :D :D :D cidden üyemiz kırılmış çok yanlış anlamış az anlayış olmaz mı :)

deli ya xD

Küstüm işte kalbimi kırdın git kendi üyeliğini sil tamam mı !!!!!111.

Geri