Bu forumu Hangi Amaçla kullanıyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 4537 gün önce görüldü

bu konuda sanırım o mantıkla yürüdüm :) ben anlayışlıyım anlayışlı olmaya çalışıyorum :cici: açıkladım anlayış olmaz mı :) karşılıklı olsa güzel olurdu :dyg:

küsme bea ben hep siliyormuyum mesajda bi seferlik olmaz mı :D

Bunun biri ikisi olur mu ha ha !!!111 neden o kadar üye arsndn bn bi açklsna .s.s

Bence siz olaya farklı açıdan bakıyorsunuz.
Buradaki insanların çoğunun foruma giriş amacı eğlenmek,vakit öldürmek ve tıpkı sizin gibi sıkıntılarından uzaklaşmak.
Hepimizin hayatında bir takım sıkıntıları var ve zaten gün boyu bunlarla boğuşuyoruz,bir de gelip de burada onları yazmaktansa kendi aramızda geyik döndürüyoruz.
Aynı espri bana yapılmış olsa, 'Gözüm forumu ele geçirmekte' der geçerim.
Tabi alışmanız zaman alacaktır,insanları tanımanız ; tavırlarını anlamanız da.
O yüzden çok takılmayın,siz de geyiğe katılmayı deneyin.

Konu açmanıza veya nereye konu açtığınıza da karışan yok,sadece bu kadar hızlı olmanıza dair espriler yapıldı o kadar.

Katılıyorum.
Forumun amacı eğlence maksatlı zaten.
Mesajları farklı anlamamak lazım ki espiri anlayışı olan insan bu mesajları yanlış anlamaz bence.

dün bana "gudubet karı" dediğin için de özür diler misin????? :/

Tabi ki hayır.

nvshz4.gif

Sorunlari olan sadece sen degilsin herkes oyle ya da boyle kafa dagitmaya geliyor, bazilarinin cok abarttigi dogru ama yapacak bir sey yok, ozgur dusunce ozgur konusma hakki, onlara boyle konusma soyle yapma diyemeyiz. "he" de gec takilma fazla, sen takildikca onlar daha fazla azitir.

ulam madem özgür düşünce ortamı var, kimseye hakaret etmiyoruz, küfür etmiyoruz NEDEN MESAJLARIMIZI SİLİYOSUNUZ İMANSIZLAR?

Geri