Bu Forum Kapanırsa üzülür müsünüz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kendi adıma konuşacağım, biraz sonra yapacağım saplamalar, sadece beni bağlar, çünkü kendime saplayacağım, lakin çoğul konuşabilirim, ben zaten hep 's takılı konuşurum, Allahu teala gibi, haşa, o da böyle ben der biz der bizler der, harika bir dil...

Peşinen söylemem lazım ki, kurranima bu bezlerde işim yok, ya da tam tersi... Sürekli takıldığım kafenin yan tarafı randevu evi, saatlik günlük cartlık curtluk, ara sıra baskın yer, mahalleli şikayetçi olur filan, demek adamın arkası sağlam, karakol da bir şey yapamıyor, mahalle de nezih yani, ayol parayla bir kadınla ilişkiye gireceğime, kendimi düzdürürüm ne bileyim belki işte para kazanırız filan... Sevmem.

Oradaki *spılar benden daha sabit, vallahi en azında yerleri belli, benim yerim de belli değil, ortalık *spısı tabiri, tam benlik, şimdi kafam bozulur giderim 17 ay filan girmem mesela bir yere, hem sanal hem gerçek ya, kapısında yatıp da, aylardır uğramadığım, yani niye gelmiyorsun bir kabahatimiz mi oldu diyen mekanlar vardır mesela, yok da, kafam bozulmuştur bir şeye, o gün çok tripcanımdır, gıcık alırım, hiç ses etmem, bir daha da uzun süre uğramam.

Hülasa, forum kapanırsa üzülmem, konsa pavyon çoktur, boş -verin.
verin verin, sevaptır.

çok yorucu değil mi ?

o değil de ....

forumsal ismi önemlidir kolay kolay kilit vurulamaz

Üzülmem niye üzüleyim hayatım dostlarım benliğim burdan mı ibaret ahahaga arada insan analizi için girip çıktığım yer Çok güzel deneyimler kazandırıyor orası ayrı tabi :)

Merhaba kardesim, saka yapmis arkadasimiz.

Forumun toplam database yasi 10 seneyi, konfigurasyon yapilmis halimiz 3 seneyi gecmis. :)

Boyle birsey yapmak cok egoist bir yaklasim olur sanirim, herkesin emegi var sonucta burada. Insallah yasatiriz hepberaber en az 10 sene daha.
Üzülürüm tabiki..

Sonuçta IRCForumlarinin kuruluşundan beri buradayım. Emeğim var arkadaşlarım sevdiklerim değer verdiklerim var .Sonucta kolay kolay buralara gelmedi bu forum.
Ama yakinda @X ( ibrahim ) topumuzu açık artırma ile satacak :D
Bu olaydan bir buçuk yada iki ay sonra satıldı
Sjsjsjsjsjsjsj:D

Boşa zaman harcanacak başka şeyler bulunur illa ki

Biz forum dışında daha çok eğleniyoruz. Sesli sohbetler eşliğinde. Biz kapanmayalım forum kapansa nolur…

Üzülmem. Dinlediğim şarkıların linkini atacağım yeri illa ki bulurum.

Ya başta bir boşluğa düşersin de sonrası alışır gidersin. Dert yanacak mevzu değil. Senden çok var ama forumsal gibisi yokk…

Geri