DankeschönDoğrusu zırnık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DankeschönDoğrusu zırnık
Bitte schönDankeschön
Dur ben de sana yardımcı olayım. Doğrusu bitteschön olacakBitte schön
Bildiğim kadarıyla ayrı yazılıyor olması lazımDur ben de sana yardımcı olayım. Doğrusu bitteschön olacak
Aynen Dankeschön gibi beraber yazılıyor, das BitteschönBildiğim kadarıyla ayrı yazılıyor olması lazım
Biraz kurs görmüştüm, sayenizde bir şey daha öğrenmiş olduk melnur beyAynen Dankeschön gibi beraber yazılıyor, das Bitteschön
Bitteschön ▶ Rechtschreibung, Bedeutung, Definition, Herkunft | Duden
Definition, Rechtschreibung, Synonyme und Grammatik von 'Bitteschön' auf Duden online nachschlagen. Wörterbuch der deutschen Sprache.www.duden.de
Yanlış anlama lütfen, sadece ufak bir imla hatası.
Almanca biliyorsunuz galiba?
7 sene daha burdayız iyi bakalım
Kaç yedi ?Biz bi yedi devirmişiz zaten Serçe'cik .p
bkz : nereye sıçacak bu insanlar
Hep aklıma bu geliyor gülüyorum djdkldBu video ile bir sorunun mu var 2 oldu bu Sjsjsjs
Icim rahatladi.. sagol abi<3Merhaba kardesim, saka yapmis arkadasimiz.
Forumun toplam database yasi 10 seneyi, konfigurasyon yapilmis halimiz 3 seneyi gecmis.
Boyle birsey yapmak cok egoist bir yaklasim olur sanirim, herkesin emegi var sonucta burada. Insallah yasatiriz hepberaber en az 10 sene daha.
Forum kapanırsa sen çok üzülürsünNasıl gidiyor gizli işler canım. O bahsettiğin adrese gidip şahşı sorguladın mı?
Evet hemde bayağı çok üzülürüm çünkü, senin gibi iyi bir dostu da beraber kaybetmiş olurum.Forum kapanırsa sen çok üzülürsün