Bu Forum Kapanırsa üzülür müsünüz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
zaten bi burası kaldı istemem kapanmasını

• Beğen
Tepkiler: ne
en az 10 sene daha burdaysak forumun yarısı menopoza girecek... o zaman net kapanır. 10 seneye baya büyüyoruz... umarım kucağımda bebemle tayyip erdoğan eleştiririm... eski halini yani.

en az 10 sene daha burdaysak forumun yarısı menopoza girecek... o zaman net kapanır. 10 seneye baya büyüyoruz... umarım kucağımda bebemle tayyip erdoğan eleştiririm... eski halini yani.

evlendinde elestirmesi kaldi git önce bi koca bul evlen

evlendim 3 gün oluyor, birilerinin beni benimsemesini bekleyemezdim daha fazla... takı için iban atabilirim, 920 yuro beklerim.
Önce istesen kesin verirdi sana o parayı düğün takısı olarak. Ama sen şansını Tayyibe laf atarak kaybettin. Mrt sana zındık vermez valla.

beni kessen gene kizmam nerde görülmüs benim kizdigim hele hele melo gibi hanima kizmak imkansiz
İyi güzel o halde takı parasını artık yollarsın. IBAN versin sana sen yolla bir 1000€, gerçi 920 istedi ama sen kesin düz hesap yaparsın.

Forumlar her zaman daha güzel olmuştur,şimdi sosyal medya var insanlar orda daha çok dikkat çekme derdinde ama forumların yeri başkadır, 2014'de forumsal'da başlayan maceram'a burda devam ediyorum,önem taşısa da taşımasa da emek veriyorum.üzülürmüyüm ? evet üzülürüm ? dünyanın sonu mu ? hayır,ama burayı ve burdaki insanları seviyorum.

ben hala ergenken arkadaslarimla takildigim forumu ozlemle yad ediyorum :p cok eglenceliydi ya. burasi da kapanirsa guzellikle anacagimiz bir seyler olacagi icin uzulurum hafiften

• Beğen
Tepkiler: ne
Doğrusu zıbın arkadaşlar, misal; “zıbın koklatmaz sana o…”

Konu başlığına bak yorumlara bak. Ortaya yanar döner meyve tabağı gelmez umarım.

Geri