Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en az 10 sene daha burdaysak forumun yarısı menopoza girecek... o zaman net kapanır. 10 seneye baya büyüyoruz... umarım kucağımda bebemle tayyip erdoğan eleştiririm... eski halini yani.
evlendim 3 gün oluyor, birilerinin beni benimsemesini bekleyemezdim daha fazla... takı için iban atabilirim, 920 yuro beklerim.evlendinde elestirmesi kaldi git önce bi koca bul evlen
Önce istesen kesin verirdi sana o parayı düğün takısı olarak. Ama sen şansını Tayyibe laf atarak kaybettin. Mrt sana zındık vermez valla.evlendim 3 gün oluyor, birilerinin beni benimsemesini bekleyemezdim daha fazla... takı için iban atabilirim, 920 yuro beklerim.
evlendim 3 gün oluyor, birilerinin beni benimsemesini bekleyemezdim daha fazla... takı için iban atabilirim, 920 yuro beklerim.
İyi güzel o halde takı parasını artık yollarsın. IBAN versin sana sen yolla bir 1000€, gerçi 920 istedi ama sen kesin düz hesap yaparsın.beni kessen gene kizmam nerde görülmüs benim kizdigim hele hele melo gibi hanima kizmak imkansiz
Yani bir kuruş bile vermez demeye getirdim ama herhalde yanlış bir kelime mi kullandım?Zındık mı
Doğrusu zırnıkYani bir kuruş bile vermez demeye getirdim ama herhalde yanlış bir kelime mi kullandım?