Bu darbe girişiminden keyif alanların yüzüne tükürmek istiyorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben o saatlerde yolculuk yapıyordum -) keşke orda olsaydım bende

Bu kadar çirkin bir şeye sevinenler insan olamaz. Halk birbirine girdi bunlar ise halen mutlu oluyorlar. Kastım burada Gülen Cemaati de değildir. Bundan sevinen asıl geçmişi gerçek darbelerle dolu olanlardır.

Kirli zihniyetini hiç sevmiyorum. Umarım demokratik, liberal gerçek bir hukuk devleti olabiliriz. Ve bir daha asla böyle kötü şeyler yaşamayız.

Darbe gerekliği diye uydurma bir şey zaten asla olamaz. Asker, hukuk devleti içinde kaldığı sürece askerdir. Bir küçük sapma ile dışına çıkması bile meşru zeminini tamamen yok eder.

Demokrasinin minimum seviyesine göre, azami iki ölçütüne göre iktidarları halk getirir, halk götürür. Elinde silah taşıyan zorbaların herhangi bir etkisi olamaz. Milli irade esastır.

Not: Hiçbir partiyi desteklemiyorum. Parti tutan biri değilim zaten.

valla konu öngörülü açılmış 2 günde 200 den fazla insan canını kaybetmiş. dün gece halkın bi kısmı demokrasi bayramı gibi kutlama yapıp duruyodu. havai fişekler mi dersin, kornalar mı dersin, silahlar mı dersin. bu olaylardan kimin keyif aldığı, kimin cenazelerden nemalandığı ortada. yoruma bil gerek yok. halkımız cenazelerine ayıp ediyor. tükürecekseniz bunların yüzüne tükürün.

Geri