Bu darbe girişiminden keyif alanların yüzüne tükürmek istiyorum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Adeta zil takıp oynamak üzere olan insanlar gördüm. Gözünü hırs nefret öyle bir bürümüş ki kendin halkına silah sıkılmasına bile razı olursunuz siz. Bu hükümet devrilsin de ne olursa olsun öyle mi? Herşey daha güzel olacak öyle mi? Halk bu gece gerekli cevabı verdi vermeye devam edecek. Trt de yayınlanan korsan bildiriyle heveslenen suratlarınıza tüküreyim. Yarın öbür gün bu olaylar bittiğinde mutluluktan içi gülen gözlerinizin haline de tüküreceğim.

İşinize geldiğinde dimikrisi dimikrisi diye öten sizler şimdi demokrasinin tehlikede olduğunu bi ortamı heyecanla ve keyifle seyrettiniz. Bu gece vefat eden binlerce masumun iki eli yakanızda. Siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz

Maskeni çıkarmasaydın keşke; bu tarz ciddi ve ağır konular için ne yerinde ne de zamanında duruyorsun.
Bu girişimin ne gerekçelerinden nede sonuçlarından haberin var.
Olayları daha fazla dramatize etme lütfen forumun neredeyse hepsi uyuyor.

Bahsettiğin maske bu muydu çocuk? Politikacımız konuştu. Çok biliyosun ya hani. Herşeyden de haberin var. Eğlenmişsindir heveslenmişsindir sen de hadi bakalım. Herşeyi en iyi siz bilirsiniz zaten. Yarası olan gocunur

Bahsettiğin maske bu muydu çocuk? Politikacımız konuştu. Çok biliyosun ya hani. Eğlenmişsindir heveslenmişsindir sen de hadi bakalım. Herşeyi en iyi siz bilirsiniz zaten. Yarası olan gocunur

Bahsettiğim maske sürekli gülmen ile ilgiliydi. Ben aylar öncesinden darbe olacak dediğimde sen forum oyunlarında vakit geçiriyordun. Şimdide öyle yapmanı öneririm azizim ama bilmen gereken ilk nokta bu cemaatin bir operasyonu değil ikinci nokta üzülmüş gibi yapma lütfen 4-5 saat sonra ölenlerin adlarını bile hatırlamayacaksın. Üzülseydin"iz" ölen binlerce sivile her gün gelen şehit habelerine üzülürdünüz.

Ayrıca azizim iyisin hoşsun eğlenceli birisin ancak ortada bir gerçek var ki; sen benimle politika tartışamazsın. Bana kızma lütfen bende sana kızgın veya kırgın değilim ama bu bir gerçek.

Kardeş sen adamın içini, ne yaşadığını nerden biliyorsun üzülürdün vs diyebiliyorsun? Senin için üzülmek ne hergün dile mi getirmek?

Kardeş sen adamın içini, ne yaşadığını nerden biliyorsun üzülürdün vs diyebiliyorsun? Senin için üzülmek ne hergün dile mi getirmek?

Her gün dile getirmek değil ama en azından şehit haberine "allah sabır versin yazdıktan" sonra en azından bir 10 dakika forum oyunlarında gülmemek gerekir.

Adeta zil takıp oynamak üzere olan insanlar gördüm. Gözünü hırs nefret öyle bir bürümüş ki kendin halkına silah sıkılmasına bile razı olursunuz siz. Bu hükümet devrilsin de ne olursa olsun öyle mi? Herşey daha güzel olacak öyle mi? Halk bu gece gerekli cevabı verdi vermeye devam edecek. Trt de yayınlanan korsan bildiriyle heveslenen suratlarınıza tüküreyim. Yarın öbür gün bu olaylar bittiğinde mutluluktan içi gülen gözlerinizin haline de tüküreceğim.

İşinize geldiğinde dimikrisi dimikrisi diye öten sizler şimdi demokrasinin tehlikede olduğunu bi ortamı heyecanla ve keyifle seyrettiniz. Bu gece vefat eden binlerce masumun iki eli yakanızda. Siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz
Bunların yüzüne tükürmeyi Bırak ineği sıçırtsan utanmazlar boşuna uğraşma OH darbe oldu akp tayyip gidiyor diye sevinen şahıslar bunlar

Birkaç tane video izledim İnternetten delik deşik etmişler insanları yok efendim asker emir kulu diyorlar yazık cidden çok yazık

Hiç tartışmaya polemiğe girmeye gerek yok. Ülke elden giderken düşünmesi bile iğrendirirken evde nasıl eli kolu bağlı oturabiliyorsunuz nasıl kayıtsız kalıyorsunuz şaşıyorum.

Daha dün bana 17 tane şehidimiz var neredeyse sevineceksin diyen ibadeath siz benim içimi ne hissettiğimi biliyor muydunuz ki şimdi aynı şekilde kendi görüşünüzde olan birini tam aksi yönde savunuyorsunuz.
"En kötü demokrasi en iyi ihtilalden iyidir" bana göre.
Darbe girişimini halkla bastırmak nedir ben onu anlamıyorum. Benim yaşım yetmez daha önce herhangi bir darbe görmedim yaşamadım bildiklerim okuduklarım araştırdıklarım doğrultusunda darbenin bu şekilde olmayacağı kanısındayım bu da bir oyun olduğunu insanın aklına getiriyor.
Neden yayın yasağı getirilmedi mesela, patlamalar da kötü olaylar da getiriliyordu hep.
Halk darbeyi bastırdı. Reeğceep Tayyiiiğğp Erdoğan sloganlarıyla yürüyorlar. Propaganda gibi geliyor.
Ben ne desem boş olacak sizlerde ne deseniz benim için öyle.

Ne darbeye seviniriniz ne de askerimizi "tatbikat var" diye kandırıp çıkaranlar yüzünden askerlerimizin bazılarını linç eden halkın yaptığına seviniriz. Ata'mızın adını, görüşünü kullanıp destek bulabileceğini zannedenler darbenin yaşattıklarını bu halk unuttu sanmıştır. Eskisi gibi değil hiç bir şey.

Bugüne kadar biz sokağa çıktığımızda "ülke elden gidiyor" diyip gülerek dalga geçenler şimdi sokağa dökülmüş.

Şimdi her şeyden önce bende ülkenin askerin ve polisini karşı karşıya getirip demokrasi cigirtkanligi yaparak demokrasiyi zedeleyenlerin yüzüne Tükurmek isterim.

Lima çıktılar ama farklı bir şey içuin ikisini nasil ayni kefeye koyabilirsun hayret ediyorum yani avatara baktıgimiz zamn akli başında zeki birine benziyorsun lütfen

Ülke suriyeye dönünce de görmek isterdim
1 diktatör, seçimle gelmemiş darbeyle gelmiş bir diktatör ve buna karşı duran yüzbinlerce masum halk. Suriye gibi ırak gibi lübnan gibi sefil bir yaşam. Siz bunu istiyorsunuz sanırım

Bugüne kadar biz sokağa çıktığımızda "ülke elden gidiyor" diyip gülerek dalga geçenler şimdi sokağa dökülmüş.

Sevgili lima eski nickin ne bilmem, tanışıyoruz onuda bilmem.... Biz sokağa çıkarken derken den neyi kast ettiğinizide açıkçası bilmiyırum...
Ama genel olarak şunu söyleyebilirim... Ben sokakları severim... Halkın hakları ve özgürlükleri için sokaklara dökülmesi taraftaroyım herzaman... Lakin bu ancak belli kaideler etrafında olur... Başkasına zarar vermeden ve başkalarının haklarını gasbedip başkalarını mağdur etmeden olduğu sürece... Ki bu forumda benim kadar sokağa çıkmış, eylem yapmış, elinde mikrofonla dolaşmış biri olduğunu sanmıyorum... Ama başkalarına alet olmadan, başkalarının kullanılan maşası olmadan daima sokaklar dinlenmelidir derim...

Bende geçmişteki geleneğimi bozmadım...
Evet ilk andan itibaren daha sokaklara çağrılmadan ben sokağa çıkan kalabalığın içerisindeydim... Benim ne için çıktığımı bilemezssiniz... Bu yüzden karşılaştırma yapmayınız...
Sokaklarda haklarının gasp edilmesine göz yummayan, özgürlükleri temel hakları, demokrasileri için yürüyen ve yürüyecek olanları yargılarken genelleme değil özel isimler yada gurup adları kullanırsanız memnun olurum...
Ne düşünğrseniz düşün... Kafa ızda ne olursa olsun, bu benim sokağa dökülüş amacımı başkasıyla yada başkalarıyla kıyaslayıp topyekün bir yere çekme hakkını kimseye vermez...

Hayırla kalınız...

Bilgi - İnanç - Eylem

Darbe girişiminden keyif almamak gerekir. Ama ülkeyi de darbe koşullarına getirmemek gerekir. O zaman halk tankın üstüne değil devletin üstüne çöker. Kim olursa olsun.

kim keyif almış lan bu olaydan. anca sanal düşman yaratıp söverek ego tatmin edersiniz bi boktan anladığınız yok.

Bunun darbe olduğuna inanıp sokağa döküldüyseniz peki o zaman diyeceklerim bu kadar -.-

Geri