Bu darbe girişiminden keyif alanların yüzüne tükürmek istiyorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bende ilk mesaja sonsuz katiliyorum.

Bunun darbe olduğuna inanıp sokağa döküldüyseniz peki o zaman diyeceklerim bu kadar -.-
Bu bir darbe değil... Darbe girişimi olan terörist eylemdir...
Söyleyeceklerinizi esirgeyin demedik, ama sizin gibi düşünmek zorunda olmadığımızı da bilin istedik...

Bilgi - İnanç - Eylem

Ne siz anlarsınız ne de ben sizi anlarım sevgili Qasem.
Saygı duyup susmayı tercih ediyorum çünkü iki taraf içinde düşündüklerini söylemesi bir şeyi değiştirmeyecek. Kısır tartışmaları çok gördüm bu da öyle olacak boşuna ben gerilmeyeyim, sizde öyle.

Elbette bu kaostan faydalanmak isteyenlere gün doğdu. Daha düne kadar suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunu hatırlarsak,bu darbeci haysiyetsizlerde (olaydan haberı olmayan kandırılan erlerı tenzih ediyorum) vatandaşlık var da ne işe yarıyor? Yedikleri kaba pislemeye çalıştılar.

Kafası kesildi denilen asker fotografı da 2006da devrilen araçtaki asker çıktı.

Keyif alanlar mı varmış hmmmm..iSİMLERİDE BELİRTİN LÜTFEN .Karmaşaları izah etmek başkadır durumdan haz almak başkadır.Bunun ayrımını yapın lütfen.
İnsanları hedef tahtasına çeviriyorsunuz.
İyiki sokaklarda karşılaşmıyoruz da sanaldan atış yapıyorsunuz.

Arkadaşlar forumdan kimseyi kast etmiyorum çevremde gördüklerimden bahsediyorum. Olaylar başladığı esnada gözlerinin içi gülenlerden bahsediyorum. Ama illaki bu takımdan forumumuzda da varsa sözlerimi üstlerine alınabilirler. Şu an güngören kale center önü yanıyor buyurmaz mısınız?

Geri