Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hissetmis iken söyleyeyim,
Bazilari zannediyor ki "mutlu olmak" denen o hede, binlerce ihtimalin yolunda gitmesi sayesinde cok azimiza nasip olan bi' ayricaliktir; kendilerine nasip olmayan bi ayricalik.
oysa dönüp bakilsa benim gibi en ufak seye otuz iki(iki süpheli) dis kahkaha gösteren insanlarin hayatina,
hayatinda mutsuzlardan daha fazla sebep var mutsuz olmak icin.
Mutlu olmak bilincli bi' tercihtir. Ben de günlerdir günleri dolduran yolculuklarımda kulagimda kulaklik seni tercih ettim banuuuuu,

Offff...müthis....

Basima nasil bi bela aldim hic bilmiyorum "ah bu genclik idealleri" "allah allaah diye kizilmaz islami referans verme" "sonsuz diye bi sey bizler icin yok idealist olma karsimda"
Mal oğlu mal ya(sahiden bak)
Benim basimdaki ise bak herifin derdine bak
hayati belli patternlere oturtan insanlara ve sökülen kazagima prensip olarak karsiyim
genelde bi burjuva gibi tantanayla sümkürüyor, mendiline öksürüp bundan hosnut oluyolar. hic sekmez balim.

Az once cok gecmisten üzerime atilan bi sarkiyla bisi fark ettim. Bence bazi insanlar sadece kayip gecmeli anin icerisiden,
tahakküm kurma cabasina girmeden, hayatimiza dahil oluslarinin tanimini illa "sürdürülebilirlik"ten yapmadigimiz, sıkmadan, elde etmeden; ayrilmis, hapsolmamis, özgürlesmis, bagsizlasmis...
Su ani yasayabilmek, insanin tadabilecegi en ferah zevk. Siddhartha ydi sanirim, ırmak ne gecmiste ne gelecekte fenomeni sunan.
Ben bayiliyorum bi anda bi rastgelelikten cikip gelen,
bi peri dokunusu gibi icimde bi seylere dokunup sonra da yitip giden insanlara
bi telefon kadar yakin olmaktansa, varligini animsadigimda kendi kafamda kurabilmeyi ve türlü senaryolar üretebilmeyi daha cok seviyorum nerede naptigina dair
herkese degil ama. bazılari hemencecik yakinimizda olsun, lakirdi ederken bi kedi gibi gölgesine uzanabilelim
Belki onlarin gölgesinde birlikte cizelim o senaryolari. Ama hep cok hos seyler olsun!ve de bebelere balon

Son düzenleme:

yaa favi ben bu Nevzat hocayi pek sevsem de bazi atesli cikislarina "ulan acaba" diye icten ice arada afalliyorum,
ama cook fazla sey ögreniyorum kendisinden
Sabahattin ali'nin psikanalitik acilimlarini tam bir aydinlanmayla saskin saskin izlerken iş ne ara orhan pamuk'u tokatlamaya geldi cözemedim valla. jsfk misal.
Cok kaliteli vakit gecirdim, cok cok tesekkür ederim!

Geri