Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Turkiye’de modernizmin krizi, erkeklerin krizidir.”
Bu adami daha once hic dinlememistim, gayet zevkle roman yorumunu dinledim : )) Yalniz, neremle kitabi okumusum hala saskinim .p

“Turkiye’de modernizmin krizi, erkeklerin krizidir.”
Bu adami daha once hic dinlememistim, gayet zevkle roman yorumunu dinledim : )) Yalniz, neremle kitabi okumusum hala saskinim .p
Görüyor musun sen su erkekleri shini hanim, erk istencinden oturup kac sayfa kitap yaziyorlar...

Tüm tespitleri ve gerekçeleri yerinde olan kaç insan var ülkede Nevzat hoca gibi bilinmez ama sivri dili kadar dilini sivrilttiği çevrelerinde yeri geldiğinde saygı ile omuzlarınla taşıdıkları entelektüeldir kendileri. Ben İçimizdeki şeytan için beklerdim böyle bir çıkarımı ancak Kürk mantolu madonnaya kötü dediği gibi içimizdeki şeytana bi küfür etmediği kaldı.p Kaldı ki kitabın bu denli popüler olması 2000 lerden sonra patlayan sosyal medya araçlarından başka bir şey değil. Hiç sanmıyorum içinde bulunduğumuz kuşağın ergen tayfasının okumaları dinleyip çok satanlara saldırdıklarını. Orhan Pamuk için yaptığı ' güzelleme ' ninde son kitabından yediği tokatlardan dolayı oduğunu düşünüyorum. Atatürk' e tü kaka diyen ılımlı islamcıların bile hedefinde bulunan Orhan Pamuk' un da yaptığının arkasında durmaması ticari kaygı endişesini düşündürüyor bana. Kitap okumadan önceki okumaları severim çünkü bazı kitaplar gerçekten bunu hakediyor ama Nevzat hocanın okumaları kitabı okuduktan sonra olmalı ki ağzımız açık yok artık diyebilelim. Mesela zebercet ve gregor samsa benzetmesi bana kahkaha attırırken kırmızı saçlı kadındaki Sophokles tespiti gözlerimi fal taşımı açmama sebep olmuştur. Umarım kendsinin canlı-kanlı dinlemeden ölmem.

Ayagimin dibi bavula tikistirilacak onlarca esya ve onumdeki kagitlar halledilmesi gereken bi sürü sinav konusu ile doluyken
su an en mühim i$imin fransiz manikürüne kalkisip kurumasini beklemek olduguna ne ara karar verdigimi bilmiyorum hakim bey
Karar merciimden sikayetciyim! Beni forum topicine bile firlatmis
kazaklarimi topugumla itip camdan atlayasim var, Cok iyi, cok cok iyi hissediyorummmm

ben geldim. daha önce buraya yazdığım bir pasaj vardı, çok duygusal olduğu gerekçesiyle kaldırdım *.* bazen bunu yapıyorum, kendimi çokça duygusal görmek hoşuma gitmiyor, sen anlarsın.

ankara bugün bildiğin gibi. aldığım kiloları veremiyorum kdks canım sıkkın... amaaaa bugün kombinim güzel :D çok güzel bir şarkı dinliyorum.

ben bu şarkıyı çok seviyorum ya kdkd

alper canıgüz, tatlı rüyalar okudum, bitti sayılır. çok eğlenceliydi. hiç okudun mu? menteş tarzı. orada bir cümle geçiyordu, "siz yapan değil olan bir insana benziyorsunuz; ve inanın bu çok önemli bir niteliktir." hoşuma gitti.
özellikle seans bölümleri çok başarılı.
minik burnuna kelebekler konsun, öperim.

benim bu yolculukta meşakkatim eski, beraber yürünürse yol uzun olur.. önüme seni katarım.. heybemde duygularım.. sepetim açık görünür, görünmeyen kilidin anahtarı sahibine mahsus.. uzun bir yolculuk, önümüzde henüz görülmemiş beyaz mermerler var.. yıllar ayaklarımızın altında eskirse belki görünmeye yüz bulur.. yüreğimden, öpüldünüz hatunefendim.

Ev konusunda genel bir yasanmislik takintim var kalkip bir günde alinmis esyalarin bir daireyi ev yaptigini düsünmem. O yüzden ara sira kacip eski ögrenci evime geldigimde,
kapiyi acarken duyduğum sıkırtılı anahtar sesi yasamin sesi.
Kendi bedenimin etrafinda bir hipnoz biciminde döner gibi, ruhum bedenimden yükselmis veya tavanımın kösesinden sinmis beni hayal eder gibi kendimi yere oturmus ve duvara yaslanmis buluyorum.
Sükran ile tepkisizlik kafamın icinde paralel bir cizgide. Sapkamdan bir sey cikaramicak kadar kadar uykusuzum sevgili okur. Insallah deliksiz uyurum.
Insanligin tümü bu sisenin dibinde dünyaya gelmistir Yasar Beycigim sonra da tüm dünyada ve ötesinde...

Geri