Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Acı bedene aittir terminolojik olarak. istirap zihne, ki cehennemin en olgun ve tatli meyveleri orada kok salar.
yasantisini mutlulugu mumkun kilmaya adamis adami saf huzura firlatsak, olgun meyvelerinden koparilmanin yabancilasmasini yasar. :) hepimiz yabanciyiz, neredeysek olmadigimiz oralarin ozlemiyle.
Anlamsizligina ragmen bircok seyi gogsunde eritebiliyor evren sevgiyi hazzi huznu. Tum olusu zitligin yanilgisiyla seviyorum. Cennetiyle cehennemiyle.
dinlenmek hepimize iyi geliyor.

tek bir seyin mucizesini gerceklestirmek adına asagidaki, yukaridakiyle
yukaridaki de asagidaki ile aynidir
Peygamber Idris ten.
Newton'un cevirisi imis.

görsel ahenk ile sesin tınısı uyumsuz, hissiyatı geçirip içine çekemiyor. günümüzün kültür arakçılığının iritesini epey tattırıyor.
shadow and dust cover'ı yapsalar üzerlerinde daha iyi durur.

yuregime simsicak duygular ileten ve onun kimyasina karisan her nesneye teslimiyet besleyebilirim. Dilimin ucuna bir damla teslimiyetten serbet kondurdum.
Sancili ve mutluyum.
Bagimsiz olmanin hoyrat ruzgarlarini söndürüp karjsmaya soyunma arzusunu belki eylemin kendisinden fazla benimseyerek. Yuregimdeki gizi ve sevginin vecdini kesfetmek istiyorum.
ya yalnizca bir gece ise?
fakat guzellik, gelecegi var edecek olan zamanin omzundaki tum isiga isleniyor.
iyi geceler.

erimek ve akmak, geceye sarkilar sunan bir dere misali,
sefkatin fazlasinjn verdigi aciyi bilip,
kendi sevgi anlayisinla yaralanmak,
ve kanamak, yine de istekle ve coskuyla

20210114_022531.jpg

Bedenime bi guvercinin hapsoldugu ve kafesimde cirpinip durdugu gibi bi gun.
Yedi saatlik 432 frekans bombardimanindan sonra,
yuregim agzimda atiyor anlamadim.
Bakiyorum kalp ritmim cok hizli.
Koyuyorum elimi.hicbi sey yok. Panik atak arkadaslar boyle hissediyorsa vay hallerine.

hiç kuşkusuz, “salona bir sıfır girdi” demek şiirsel, hayal bir şeydir.
tiyatroda bir kişiyi kesinlikle bir sıfır kıyafetine büründürebiliriz. tiyatronun çekici ve muhteşem olmasının sebebi budur.
orada, böyle bir şey hayatta var olmasa bile, kılıç düellosuna tutuşan bir sıfırla bir dördü temsil edebiliriz: sıfır kostümü, dört kostümü tasarlarsınız, onlara kılıç dövüşü yaptırırsınız ve herkes sıfırla dördün düellosuna katılır.
tiyatronun sihri matematiğin soyut bir meselesini, karakterlerin bir meselesi haline dönüştürmeye yarar. her şeye değinip, her şeyi dönüştürebilir, tiyatroyu bir kenara bırakamamamızın nedeni budur.
Alain Badiou Sonlu ve Sonsuz.
Sonlunun sevincine sonsuzun gücüne sahip olursak.

"Bir soğuk uzay
parıltısıyla anılıyorsun artık
kuru bir bilgisayar tıkırtısıyla
açıyorlar taçyapraklarını ancak
bir alkol koması sırasında
senin yorgunluklarını
hastanelere makbuz yaptılar
çekingen duruşunu intihara karşı
kullanıyorlar koğuşlarda
çünkü çoktan alum götürdü seni
alum alum
gündelik sözlerimiz arasında