Boşanmış ve bir çocuğu olan biri ile evlenir misiniz?

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü

Boşanmış ve bir çocuğu olan biri ile evlenirmisiniz..

• Evet

Kullanılan: 12 36.4%
  • Hayır

Kullanılan: 19 57.6%
  • Kararsızım

Kullanılan: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
eskilerin dediği gibi "dula düğün yapılmaz"

İnsanları boşanmış veya çocuğu var diye sınıflandırmadığımız zaman hayat çok güzel olacaktır. :)
Ben şahsım adına "Evet." diyerek, evlenebileceğimi ilettim ama çevresel faktörler bana karşı daha baskın çıkacaktır.

İnsanları boşanmış veya çocuğu var diye sınıflandırmadığımız zaman hayat çok güzel olacaktır. :)
Ben şahsım adına "Evet." diyerek, evlenebileceğimi ilettim ama çevresel faktörler bana karşı daha baskın çıkacaktır.
Teşekkürler..

Evlenilir de, evlenirim de. Mesele sadece aşık olmak değil. Aşk dediğin ne ki .p
Ama çocuk eğer küçükse daha rahat olur. Annesi de öldüyse daha iyi. Bir de beni severse hazır yapılmış çocuk işte ne güzel .p -.-

Benim açımdan zor.

Çevre şartları aile vs vs değil ben ciddiye almam bu tür meseleleri. Sadece bilmediğim bir olay var ortada babalık gibi, ben ona nasıl babalık yaparım dengeyi nasıl sağlarım bilemem.

Göründüğü kadar kolay değil hassas konular bunlar.

Hayatında hiç evlenmemis çocukluk arkadaşım 2 çocuklu dul bir adamla 4 haziran da nikah masasına oturuyor adam ilk kez aşkı bulmuş ilk kez evleniyor gibi mutlu ne hoş .
Erkeklerin bir çoğunun kadınlara böyle muamele etmesinden aşırı rahatsızim . Kendilerini ne sanıyorlar bilmem ki yok düğün yapılmaz yok 5 çocuklu bile olsa hak ediyorsa yapılır. Neye göre kardeşim siz önce kendinize bakın bakalım biz bu insana layık miyiz diye .

genelde kültür, inanç , gelir , eğitim gibi şeyleri önemserim. çocuğum yoksa evklenmem. Varsa düşünebilirim.

Hayat, etrafınızdaki çemberden ibaret değil. Çemberin dışındaki sosyal faktörleri gözardı ederek yorum yaparsanız, ayaklarınız daha yere basmıyor demektir.

Öyle bol keseden de atmayın. O iş, yazıldığı kadar kolay değil. :)

Evlenirim gibi gelse de,iş eyleme kalınca ciddi anlamda düşünürüm herhalde.Yorumsuz bir soru benim açımdan.

Istemem ama büyük konusmamakta gerekir. Hayatın ne getirecegini bilemeyiz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen büyük konuşmamak gerekiyor..

Geri