Boş paket

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
boş koşu bandı diye konu açıp acaba spor için gaza mı gelsek? boş tabak diye açıp yememek için falan. durun bi düşünelim…

aşırı mantıklı. ama ben boş tabak konusuna hergün ne yemediğim yerine ne yediklerimi yazabilirim. çünkü iradem bu kadar kuvvetli değil.:(

feyzalın diye yazıyoruz buraya.... keyfimizden değil....

şaka şaka, keyfimden

Niye burada olduğumuzu unutmayalım…

73 gün oldu, sigaradan da bi beklentim kalmadı artık. İnsanlardan beklentimi kesmek daha uzun sürmüştü. Meğer zor olanı başardığım için sigarayı bırakmak bu kadar kolay gelmiş.

Unutmadan spora başlayışımın da 15. günüydü. Bu bana da çok ilginç geliyor. Hayırlısı diyelim…

İzninizle kendimle biraz gurur duyacağım….

Çünkü hakettim. Benim gibi selfdestroyer biri için bunu söylemek çok zor da olsa, bir şeyi hakettiğimi gönülden söyleyebildiğim nadir anlardan birindeyiz….

3ay, saat değil, gün değil, hafta değil, 3ay!
<3 yazık kafana be otantik, sigara gibi şey bırakılır mı….. <3

İzninizle kendimle biraz gurur duyacağım….

Çünkü hakettim. Benim gibi selfdestroyer biri için bunu söylemek çok zor da olsa, bir şeyi hakettiğimi gönülden söyleyebildiğim nadir anlardan birindeyiz….

3ay, saat değil, gün değil, hafta değil, 3ay!
<3 yazık kafana be otantik, sigara gibi şey bırakılır mı….. <3
Spora da devam edebiliyor musun Otantik?
Soguk havada hic yuruyesim bile gelmiyor benim…

Shini hanım, bu hafta iş seyahatinde idim efendim… pazartesi itibariyle devam edeceğiz umuyorum ki. 3 hafta durmaksızın gidip 1 hafta ara vermiş oldum totalde…
Tebrik ederim o halde hem sigarayi birakis hem spora baslayis. Haftada kac gun gidiyorsun? 1 gun filan de bari, moralimiz cok bozulmasin :d

bu yürüme kondisyonu kolay elde edilmiyor tabii, arkasında emek var. ben sakatım, siz devam edin… sigara için tebrikler, zararlı her alışkanlığından kurtulman dileğiyle. (KALDI MI?)

Geri