Boş paket

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şurdan spor yapanları kendime örnek alırmıyım sanmam
Oyun olarak yapılsa her gün giderim galiba da spor diyince olmuyo ya
Napsam futbolamı yazılsam
Benim de örnek alınacak yanlarım var demek ha ^.^ al sana motivasyon…. Hiç değilse bile Siri’yi başlatana kadar gideceğim spora, hadi bakalım!!

Sen hala başlamadınmı sigaraya bro

sigarayı bıraktınn şimdi forumu bırakma zamanı hadi bakalım....sjxndj

ney sigaraya mı başlamış....... sana inanmıştım...... sana güvenmiştim...... umutlarım yeşermişti seninle...... kıyak adammışsın................

geç bile kaldı gitmek için, sırf italya'dan tiramisu atmak için bekledi vicdansız varoluş. hoşça kal otava...
15 gün sonra dönmemen dileğiyle...
bari biraz daha sıksaydın dişini.
forumu bırakmak mı daha zor sigarayı bırakmak mı? buyrun oturuma... sana inanmış milyonları sakın hayal kırıklığına uğratma. SAKIN.

@Melodram, Özlüyordur bir alışkanlık var Nihayetinde çok örseleme Sjsjsn
biz nelere alıştık, ne alıştıklarımızdan vazgeçtik serçe hanım...
nedir bir dal parçası bunun yanında... nedir başka parmaklara dokunmuş izmaritleri söndürme arzusu bunun yanında...
nedir bu tutku nedir bu bağlılık
bizim alışıp vazgeçtiklerimizin yanında...
sjhjh, pardon kısmetse olur izledim de duygusalım.

biz nelere alıştık, ne alıştıklarımızdan vazgeçtik serçe hanım...
nedir bir dal parçası bunun yanında... nedir başka parmaklara dokunmuş izmaritleri söndürme arzusu bunun yanında...
nedir bu tutku nedir bu bağlılık
bizim alışıp vazgeçtiklerimizin yanında...
sjhjh, pardon kısmetse olur izledim de duygusalım.
Çok belli oluyor derin aşklar başladımı ki ya daha 2 hafta oldu belki 1 hafta Sjsjssj neyse otantik de bunu okuyunca ne kadar şairane yazmış diye duygulanıp bağımlı olacak yine sil çabuk Sjsssj

12 sene sonrasında sigarayı bırakmıştım, o dönem konusu geçtiğinde defaatle söylediğim bir şey vardı, "bu konudaki en büyük hatamın ilki başlamak ikincisi ise bırakmak". 1 sene kadar içmedim sonrasında yeniden başladım. Umarım seninki daimi olur

Geri