Boş paket

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Kıymetli Hemşehrim,

Tarihi Beykoz Çayırı'mızı ihya edeceğimiz Beykoz Çayırı Millet Bahçesi projemize kısa süre içinde başlıyoruz.

Bu proje ile;
Buradaki yeşil alanımızı 2,5 katına çıkaracağız.
Spor, dinlenme, sosyalleşme alanları yapacağız.

Bunu yaparken;
Tarihi Beykoz Çayırı'mızı mevcut haliyle koruyacağız.
Çayırımız aynı şekilde kalacak.

Bunu nasıl yapacağız?
Çayırın etrafındaki olumsuzlukları gidereceğiz.
Kamuya ait alanları tekrar kamuya kazandıracağız.

Beykoz'umuza hayırlı olsun.

Çayırda yaptığımız çalışmaları Beykoz Çayırı adresindeki canlı kameralardan 7/24 izleyebilirsiniz.

Murat Aydın
Beykoz Belediye Başkanı B002

Nice sigarasız günlere gardasim, başkan bile seni destekliyor, smsi yanlışlıkla bana atmış.
Başkan bam telimize dokunmuş, yakında benzer bi çalışmayı spor ve düzenli beslenme açısından tekrarlayacağım. Planlama aşamasındayım…

Ciddiye almadım ne yalan söyleyim.. kim sigarayı bırakıyorum dese bırakamıyor.. yaşadık bunları forumda.. tebrik ederim.... Size karşı sigaraya imrendirici söylemlerde bulunmicam....

Ciddiye almadım ne yalan söyleyim.. kim sigarayı bırakıyorum dese bırakamıyor.. yaşadık bunları forumda.. tebrik ederim.... Size karşı sigaraya imrendirici söylemlerde bulunmicam....
Öyle demeyin Anna hanım anamı çok seversiniz 20 yıllık paketini 6 sene önce fırlattı çöpe:)

sağolun efendim, emin olabilirsiniz ki ben de yalan söylemeyi tercih etmiyorum. Bir nefes dahi tüketmedim henüz. Ama hala canımın istediği gerçeğini saklayamıyorum tabi ki

tüketmedim henüz demiş
içebeliceğinin sinyalini verdiii.

Geri