Sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum şartlar el vermiyor :dAlkol de mi sevmezsiniz efendim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum şartlar el vermiyor :dAlkol de mi sevmezsiniz efendim
Tarafımı benzetmeye çalışmanızda da keşke böyle çekimser olsaydınız…Sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum şartlar el vermiyor :d
Ben demedim siz dedinizTarafımı benzetmeye çalışmanızda da keşke böyle çekimser olsaydınız…
Manipülasyon…Ben demedim siz dediniz![]()
Sizi nasıl ikna edebilirim…
Bu mesaj beni buz gibi yaptı… silmenizi rica edebilir miyim? Ben bu konuya motive olmak için giriyorum6 ay bıraktım
sonra bir baktım cebimde bir elektronik sigara 2 tane de sigara paketi
değişik farklı bir duyguydu
umarım tatmazsınız.
Sigarayı bıraktıktan sonraki ilk bir ay cok kritikmiş.. nikotin krizlerini bir ay içerisinde atlatabildiysen feraha erersin...... kıskandım....Gece 01.54 itibari ile 40’ım çıkacak…
Oa Anna hanıma bakın siz, adeta beni destekliyor… Valla mutluluktan yakacam şimdi bi sigara jdhdjSigarayı bıraktıktan sonraki ilk bir ay cok kritikmiş.. nikotin krizlerini bir ay içerisinde atlatabildiysen feraha erersin...... kıskandım....
İlgi seversiniz diye düşünüp sizlere daha fazla vakit ayırdımnikotin krizine girmemek için forumu birbirine kattı fark etmediniz mi? yeter ki içmesin, biz ondan razıyız… aferin be sana! otantik varoloyş…
bir gece ansızın kaybolmaz umarım, mahvoluruz…40 çıkınca artık içmez yaaa Yalova'lı o irade sahibi :=)
Yalova'nın Muharrem ince'si Forumun otantik varoluşu:=)
M. İnce benim yanımda biraz yobaz kaçıyor be40 çıkınca artık içmez yaaa Yalova'lı o irade sahibi :=)
Yalova'nın Muharrem ince'si Forumun otantik varoluşu:=)