Boş paket

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Tebrik ederim.. İşin zor kısmını atlatmışsınız neredeyse. 1 haftayı geride bırakabildikten sonra gerisi daha kolay.
Bundan 1 hafta sonra sigara içip yanınıza gelen biri olduğunda "ben de mi böyle kokuyodum cidden" diye düşünüp bi tık üzüleceksiniz. Ama sevinin artık kokmuyosunuz :emoji_relieved:

dün sadece galatasaraylılara günaydın demiştim, bugün de sadece sigara içmemişlere ve sigarayı bırakmışlara günaydın dicem. siz var ya mükemmelsiniz… siz sorunlarınızı, dertlerinizi, aşklarınızı bir dal sigaraya bahane edip de kaçmıyorsunuz… siz her şeyi tek başınıza göğüslüyor, bir şey yakılacaksa da ilk kendinizi yakıyorsunuz… şimdi sigarası ağzında, eline sinmiş kokusuyla klavyede dolanırken parmakları, cevap hakkı doğduğuna inanarak “hıııınnnnnıığğğsınıı şimdi görürsün” diye gelenler olacak… aldırmayın. içmeselerdi canım. bi de içip içip üzerine parfüm sıkıyorlar… coco chanel görse bir kez daha ölür, bu ne allahsızlıktır bu ne bilimsizliktir…

eyy sigara içen müminler ve mümineler!
allah der ki: derdi veren benim dermanı veren benim, her kim ki sigaraya derdimi paylaşıyor der işte onlar cehennemde de beklesin bir dal sigarayla ilk kimin yanacağını ben seçerken…
hayırlı cumalar.

dün sadece galatasaraylılara günaydın demiştim, bugün de sadece sigara içmemişlere ve sigarayı bırakmışlara günaydın dicem. siz var ya mükemmelsiniz… siz sorunlarınızı, dertlerinizi, aşklarınızı bir dal sigaraya bahane edip de kaçmıyorsunuz… siz her şeyi tek başınıza göğüslüyor, bir şey yakılacaksa da ilk kendinizi yakıyorsunuz… şimdi sigarası ağzında, eline sinmiş kokusuyla klavyede dolanırken parmakları, cevap hakkı doğduğuna inanarak “hıııınnnnnıığğğsınıı şimdi görürsün” diye gelenler olacak… aldırmayın. içmeselerdi canım. bi de içip içip üzerine parfüm sıkıyorlar… coco chanel görse bir kez daha ölür, bu ne allahsızlıktır bu ne bilimsizliktir…

eyy sigara içen müminler ve mümineler!
allah der ki: derdi veren benim dermanı veren benim, her kim ki sigaraya derdimi paylaşıyor der işte onlar cehennemde de beklesin bir dal sigarayla ilk kimin yanacağını ben seçerken…
hayırlı cumalar.
Yeminle imana geldim. Okurken de nihat hatipoglu edasi ile okurken buldum kendimi.

Adil gibi görünüp yan çizen üye gibi yorum yapacağım.

" Öncelikle medeni cesaretinden dolayı gerçekten tebrik ederim.Sigarayi bırakmaya adım atman sigarayı bırakacağın anlamına geliyor.Ama senden öncekiler daha güzel bıraktı.Boş paketlerini paylaşır mısın cınım "

Bu sigara icenlerin dertli anlarinda dumani iclerine cekip uflemelerine hep bu tav oluyordum. Boyle bi seksi geliyordu. Acaba bende mi baslasam diye dusundugum cok oldu. Neyse ki mantikli bi insanim.. hemen kendime sacmalama be deyip durdurdum.

cuma’dan cuma’ya sticker atanlar onu da küfürlü atanlar bizim dilimizden anlamaz… (ben de atardım ama önlem amaçlı, koruması gereken insan türleri için…)

neden peki nedennnnnn günaha mı girmek istiyorsun cuma cuma hutbe verilmiş yukarda...
"nice bela ve musibetlerin, nimet ve ikramların var olduğu bir imtihan dünyasındayız. türlü imtihanlarla sınansak da imanımızdan aldığımız güçle hayat yolculuğuna inançla ve azimle devam edebilmeliyiz."

allah: hıığğ nimet ve ikram aynen kenkS

günaydın dedim, cumayı tebrik ettim, kendimi övdüm, birkaç haha ve love attım forumdan çıkış yapabilirim artık… kendinize iyi bakın. çok uzağa gitmiyorum korkmayın birkaç saate bakarım yine sjsj :/

günaydın dedim, cumayı tebrik ettim, kendimi övdüm, birkaç haha ve love attım forumdan çıkış yapabilirim artık… kendinize iyi bakın. çok uzağa gitmiyorum korkmayın birkaç saate bakarım yine sjsj :/
dünkü videoyu paylaşmazsan küserim:D

ne var bende bazen 1 hafta içmiyorum xd sonra buram buram kokusu geliyorrr o missss bak şimdi bi dal iç başın döner yamulur kalırsın cigara içmiş gibiii...hele bide yemekden sonra oyşşşşş (klaus) gibi oldu buda sjnxdj:emoji_smiling_imp:

Geri