Boş paket

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yine canım istedi, misafir olduğum evde üstesinden gelmek daha kolay oluyor diyordum kendi kendime. Bu sefer de alkol teklif ettiler.. önceki tecrübelerimden biliyorum ki alkolle beraber içilen sigara bırakması en zor olan… bunu aşılması gereken bi eşik olarak ele almalı mıyım?

Nargile içelim dememişler en azından dabıl dumandan yırtmışsın :)

Yine canım istedi, misafir olduğum evde üstesinden gelmek daha kolay oluyor diyordum kendi kendime. Bu sefer de alkol teklif ettiler.. önceki tecrübelerimden biliyorum ki alkolle beraber içilen sigara bırakması en zor olan… bunu aşılması gereken bi eşik olarak ele almalı mıyım?
Bak şimdi biraderim. Misafirliğe gittiğin yerde en büyük kişi alkolik ise bırakamazsın. Ayık dönmezsin evine. Üstüne sigarayı daha fazla içersin. Benim abimin bir kayınpederi var abi beni evime ayık göndermez. Rakısı da boğma, istersen içme yani. Onlara giderken ön koltukta gidip arka koltukta dönerdim. Hacı adam da bir alkol var eşeği devirir.:D

bu foruma rağmen sen sigarayı bırak yeşilay’ın yarısını sana verelim saaameeedddd… okuma sen bazı yorumları onlar kıskanıyor seni :/ alkol levelını geçtiysen %65’i tamamlanmıştır, arkana bile bakmadan devam et…

merhaba..... yapılan araştırmalara göre bağımlılığından arınma aşamasındaki kişi, bu aşamasında eğer travmatik etkenlerle karşılaşmazsa bağımlılığını tekrar ettirme olasılığı çok yüksek bir oranmış...... madem tamamen arınmak istiyorsunuz aşağıya eklediğim görsele birkaç dakika bakmanızı ve sigara alabileceğiniz en yakın yerin ne kadar uzaklıkta olduğunu düşünmenizi istiyorum.....

E8854597-8617-4E5D-9795-8A68193A56FA.jpeg

Sabah bu eşiği aşmış olmanın gururuyla uyandım…
Şu anki sigara içme hevesimi yalnızca buna tutunarak atlatmaya çalışıyorum.
Akşama Yalova’ya dönmüş olacağım… orada daha zor günler beni bekliyor, acilen bu zor günlere çözüm bulmam lazım

oggy çok yakın oggyyyy, sen bari yapmaa…
Köstekçi tayfaya inat iyi durumdayım, BIRAKILACAKKK

kolaylıkla bırakacağına inanıyorum, akabinde sürekli gündeminde tutmamanı öneririm.

Günaydın,

Hala temiziz, işler daha da kolaylaşıyor.
Bu konuda yersiz şakalara maruz kalmamak için insanlara 20 gün önce bıraktığımı söyledim…
Düne göre daha iyi hissediyorum.

eğer sinüzit felan varsa içmeyince bir süre zonklamayla gelen baş ağırısı yapıyor
sigara içmeyip çok stresli çalışma ortamlarında bulunabilen insanlara denk gelip hayret etmişimdir hep

Günaydın,

Beklediğimden kolay oluyor…
Ancak bugün yaşanmasını beklediğim 2-3 telefon görüşmesi var. Planlarıma uygun gidilmediği takdirde ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Bugün biraz şansa ihtiyacım var…

Günaydın,

Beklediğimden kolay oluyor…
Ancak bugün yaşanmasını beklediğim 2-3 telefon görüşmesi var. Planlarıma uygun gidilmediği takdirde ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Bugün biraz şansa ihtiyacım var…
İlki yaşandı ve beklentilerimin aksi şeklinde sonuçlandı bile…

Geri