Oggy
Platin Üye
konuyu takipteyim...... sigara içen insanın sigarayı bırakma acı çekmesini izlemeyi severim..... gelişmeleri lütfen sıklıkla devam ettirin......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak şimdi biraderim. Misafirliğe gittiğin yerde en büyük kişi alkolik ise bırakamazsın. Ayık dönmezsin evine. Üstüne sigarayı daha fazla içersin. Benim abimin bir kayınpederi var abi beni evime ayık göndermez. Rakısı da boğma, istersen içme yani. Onlara giderken ön koltukta gidip arka koltukta dönerdim. Hacı adam da bir alkol var eşeği devirir.Yine canım istedi, misafir olduğum evde üstesinden gelmek daha kolay oluyor diyordum kendi kendime. Bu sefer de alkol teklif ettiler.. önceki tecrübelerimden biliyorum ki alkolle beraber içilen sigara bırakması en zor olan… bunu aşılması gereken bi eşik olarak ele almalı mıyım?

Sabah bu eşiği aşmış olmanın gururuyla uyandım…Yine canım istedi, misafir olduğum evde üstesinden gelmek daha kolay oluyor diyordum kendi kendime. Bu sefer de alkol teklif ettiler.. önceki tecrübelerimden biliyorum ki alkolle beraber içilen sigara bırakması en zor olan… bunu aşılması gereken bi eşik olarak ele almalı mıyım?
kent d range mi oEkli dosyayı görüntüle 65541
Boş paket xd
İlki yaşandı ve beklentilerimin aksi şeklinde sonuçlandı bile…Günaydın,
Beklediğimden kolay oluyor…
Ancak bugün yaşanmasını beklediğim 2-3 telefon görüşmesi var. Planlarıma uygun gidilmediği takdirde ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Bugün biraz şansa ihtiyacım var…