Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 917 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4vh2x3.jpg

Bi iftar menüsü 75 lira olur mu ? Oluyormuş, ama manzara ve verdikleri hizmetle harika gidiyor..

Ayni ucrete sabah avuç ici kadar seruma verdim senin en azından karnin ve gözün doymuş sukret :bekle

Geçmiş olsun dikkat et, sıcak var diye herkesi klima çarpıyor çok duyuyorum bu tarz şikayetleri.

Bulunduğum yer aksine sicak değil hatta suan bile pencere kapalı ormanlık oldugu icin şanslıyım bu konuda .pBenle beraber 3 kisi daha ayni sikayetten gelmisti dedigin dogrudur.

Beraber çalıştığım bi abi var şirkette, Game Of Thrones'i biriktirip izlicem diyip duruyor. Ben güncel gidiyorum adam 3-4 bölüm geride, valla çok pis spoiler veresim var zor tutuyorum :D

Dünya çok garip bir yer. Herkes mutlu mesut yaşayabilecekken başkasının malına göz dikiyorsun, elindeki sana yetebilecekken daha fazlasını istiyorsun..Güç elde etmek için yapılmaması gereken tüm kötü şeyleri yapabiliyorsun.Güç sahibi olup mutsuzluk içinde yaşamayı yeğliyorsun..Peki ya değiyor mu ? Adından ne kadar süre söz ederler ? 5 yıl ? 10 yıl ? Sanmıyorum ki bi kaç yıl söz etsinler..Varsın adımdan bahsetmesin kimse ölünce..Namert biriydi, para için yaşardı demesinler kafi..

21n0f0w.jpg

Biz Eski Usül Öldürürüz..Harika bir yapım olmuş, keyifle izledim..Eskinin yeniye karşı galip gelmesini her zaman sevmişimdir..Bir de saygısız kişiliklere karşı nefretim var o yüzden de olabiliyor bu desteğim. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.

Bi kaç gündür internette ve haber sitelerinde 10 yaşındaki kızı kandırıp taciz eden bi adamın yazışmalarını görüyorum..Arkadaş bu kadar mı haysiyet yoksun ? Bu kadar mı ş.sizsin ? Hiç mi bazı şeyleri bilmiyorsun 10 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsun ? Bu adama türlü işkence yapacaksın aklı başına gelsin diye..Kanı bozuk..

Eve gidince şöyle güzelinden bi yemek hazırlayım..Hazır bizimkilerde memlekette biraz yemek yapma pratiğim olsun :D

Of ya Game Of Thrones'in 7. sezonunu bekle şimdi..Kuzeydeki Kral, Khalesii şimdide Cercei..Ortalık fena karıştı..

Tatil başladı..Gerçi evde boş zamanı değerlendirmek olarak geçicek ama dinlenmek iyi gelecek..İnsan kendine zaman ayırabilmeli..

Martin Luther King Jr. ne diyordu ? "Gün gelecek, Alabama eyaleti, valisinin ağzından hep müdahale etme ve izin vermeme yönünde sözler dökülen o eyalet, küçük siyah oğlanlarla küçük siyah kızların, küçük beyaz oğlanlar ve küçük beyaz kızlarla el ele tutuşup kardeşçe birlikte yürüdüğü bir yere dönüşecek." Bir hayalim var..Sihirli bir söz ve kimse buna müdahale edemez..Bir hayalim var daha iyi olacağız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri