Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 917 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikayelere birde bu açıdan bakmak gerek tabi..

2lvec9e.jpg

Harika olmuş ya..Animasyonlardaki güzelliği filmlerde de yapabilseler keşke.

[YOUTUBE]aXHSmkr6Mnw[/YOUTUBE]​

Hayvanları görmek için özgürlüklerini kısıtlamamak gerek, hayvanları doğasında olmayan şekilde işkence ile bir şeylere zorlamamak gerek..İnsanoğlu çok fena..

13466052_1735474880074015_253038008867759909_n.jpg

Yine bir pazartesi günü..Yine biran önce haftasonu gelsin diyorum ama çıktığımız haftasonunda da pek faaliyet gösteremediğimden gelse de ne olacağını merak ediyorum..Kafa dinlemek mi ? Hep aynı şeyler mi ? Standart bir yaşam sürmek sıkıcı ama daha da sıkıcı şeyler yapmak için haftasonunun gelmesini bekliyor olmak pek güzel bir şey değil..

Game Of Thrones 6.Sezon 9.Bölüm harika olmuş ya..Bi an Jon yine ölecek sandım ama serçe parmak sağ olsun..Adamın dibi ya..Ama final de Ramsey'i tazıları yiyor ya katılasım geldi..Şerefsiz öldü sonunda

Telefonlarda hani arkadaşlık uygulamaları var ya, arkadaşım indirmiş bende indireyim dedim bi kaç gün baktım. Sırf hayat kadını (neden böyle söylenir anlamış değilim) dolu fotoğraf beğenip duruyorlar..Ticaret iyi gelişti teknoloji ile canım.

Sabah iş yerine geldik odaya bi girdik buz gibi..Dedim oh be işte bu! Tabi klimayı açık unutmuşuz :asd: Arada unutmak gerek sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri