Boğaziçi karıştı yine.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ona göre yorum yapacaksin o zaman ben namusu ile çalışan 1 türk vatandaşıyım bu tür yakıştırmalariniz hoşuma gitmiyor ama inatla devam ediyorsun
Yahu ben sana namussuz mu dedim o zaman senin bu yazından akp namussuzluk yapıyor imajını sergiliyorsun yapma.

Sadece akp senin bu tavrını görse ödül verir yanına alır filan diyorum neden zoruna gidiyor sevdiğin birinin yanında olmak neden senin hoşuna gitmiyor anlamış değilim...

Ben de sizin için terör örgütleri için çalışıyor diyeceğim bundan sonra tutuklananların kimler olduğu malum
Sen kimsin bana terörist iması yapıyorsun, ağzını topla. Terörist arıyorsan aynaya bak. Kin nefret saçmaktan başka işin yok.

Yeter artık, hakkını arayan herkesi terörist ilan ettiğiniz. Milleti ayrıştırın, sorunu olduğunda dinlemeyin dalga geçer gibi umursamayın, haklarını aramaya kalktıklarında terörist.
Geçicen o işi.
İçlerine bi kaç militan katılıp yakalanmış, suçu neyse çeker de o 2-3 yavşağın suçunu orada gerçekten hakkını arayanlara yıkmak tam bir Demokrasi düşmanlığıdır.

Sende YALAKANIN önde gidenisin o zaman.
Normal küfür et ama o ima da bulunma bana acımam.

Sen kimsin bana terörist iması yapıyorsun, ağzını topla. Terörist arıyorsan aynaya bak. Kin nefret saçmaktan başka işin yok.

Yeter artık, hakkını arayan herkesi terörist ilan ettiğiniz. Milleti ayrıştırın, sorunu olduğunda dinlemeyin dalga geçer gibi umursamayın, haklarını aramaya kalktıklarında terörist.
Geçicen o işi.
İçlerine bi kaç militan katılıp yakalanmış, suçu neyse çeker de o 2-3 yavşağın suçunu orada gerçekten hakkını arayanlara yıkmak tam bir Demokrasi düşmanlığıdır.

Sende YALAKANIN önde gidenisin o zaman.
Normal küfür et ama o ima da bulunma bana acımam.

Öğrenciler gunlerdir video cekiyor, ogretmenler ha keza ayni şekilde hergun eylemdeler.

Allahin size verdigi akli peynir ekmekle yediniz mi ne yaptiniz yahu. Ogrenci degil diye yazinca ogrencilikten cikiyormu o insanlar

Z kusagini kazanacaklardi birde sozde, boyle devam butun Turkiyedeki Z kusagi goruyor olanlari.

Boğaziçiyle başladım konuya granit tencere , tava takımı ile noktaladım
Teşekkürler gençler.
Sahi kaçınız gitti destek olmaya öğrencilere ?

Bu öğrencilerin arasında akpli militanlar var bariz bir şekilde görüküyor ki toplumun hassas noktaları olan değerler üzerinden saldırıp zombi kitlesinin desteğini almak seçimler yakın paçaları alev sardı artık

Öğrenciler illegal atamaya karşı barışçıl protesto hakkını kullandı. Tıpkı gezinin ilk baslarinda olduğu gibi medeni şekilde tepkilerini dile getirdi. Ne öğrencilerden ne polislerden şiddet görüntüleri geldi. Sonra ne oldu? Her eylemde olduğu gibi provakatörler sızdı araya, işin rengi değişti. Gençleri kullanan bu o. çocukları her zaman ki gibi yine sahne aldı. Muhalefette aldı eline tuzlugu hiyara koşar gibi koştu. Bizim o hiyarlarda halkın en büyük ve tek problemi bu atama gibi cacık olmaya koştu. Bu muhalefetin, ekonominin kötülüğüne karşı halkı sokaklara çağırdığını duydunuz mu hiç? Seçimler yaklaşıyor ya yine, iktidarın ekmeğine yağ surecekler. Hiçbir seçim vaadi, hiçbir seçim propagandasi CHP kadar oy kazandırmaz akp ye. Bunların gitmesinin kilidi CHP ama gitmemesi için elinden geleni yapıyorlar, akp yi elestirmekle bişey değişmiyor, ana muhalefetin değişmesi lazım ki iktidar değişsin dediğimiz zaman uber zekalilar akpli yapıyor bizi.

Bir kere hayat pahalılığına karşı orgutlese muhalefet su halkı, o zaman akp seçmeni de uyanacak, gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Ama yok, bunlar el birliği ile öpecek milletin anasını.

1 ay bilemedin maksimum 2 ay yukarı bak dersiniz. Öğrencilerin arasına sol militanlarını serpistirirsiniz, akp yine seçimi kazanır sonra kuyrugunuzu elinize alıp gtünüze baka baka gidersiniz. Muhalefet ve seçmeninin comarligini yine biz çekeriz. Kaç kere yazdık, her seçim arefesi bu vizyonsuz çapsız kemal gaf yapıp akp ye + kazandırıyor diye.

Neyse.

@Hatem neden banlandın dicem de korkuyorum cevaplarken banlanma diye:(
Kişilik haklarına saldirmisim. Doğru karar, oyna.

Umarım onlar da kişilik haklarına saldırdıklarında es gecilmezler. Çünkü daha önce söyledim, rapor ise yaramıyor. Onların dilinde konuşacağım diye

40 milyondan fazlası zillet olursa bu kadarcık terörist de olması gayet normal. Sayıları az bile. Bence tüm okul terörist.

Olaya Amerika bile taraf oluyorsa olay suni olarak yaratılmış.

Olaya Amerika bile taraf oluyorsa olay suni olarak yaratılmış.
Demek ki Suriye'de olaylar suni yaratılmış, Rusya'da muhaliflerin içeri alınması suni yaratılmış,...... nede olsa tümüne Amerika taraf oluyor, hatta AB dahi taraf oluyor.

@yoSun bile tartışıyor vay be asdfg
tongue.gif

Yahu ben sana namussuz mu dedim o zaman senin bu yazından akp namussuzluk yapıyor imajını sergiliyorsun yapma.

Sadece akp senin bu tavrını görse ödül verir yanına alır filan diyorum neden zoruna gidiyor sevdiğin birinin yanında olmak neden senin hoşuna gitmiyor anlamış değilim...
Sanki kanka sakin
tongue.gif

Geri