Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bio diamond serisi alacaktın yanmaz yapışmaz çizilmez 10 yıl garantilikaraca'dan aldığım tava setini iade edicem... hiç güzel ses çıkarmıyor, nerede o gazete kuponlarıyla aldığımız çelik tavalar... döküm tava pişmanlıktır.
bize de para yatsa alırdık be kanki...Bio diamond serisi alacaktın yanmaz yapışmaz çizilmez 10 yıl garantili
Böyle devam edersen zor be yatmazbize de para yatsa alırdık be kanki...
Bunlara terörist deyince kızıyor birileri sonra
Saraya içoğlan olarak alsınlarOnu bunun bilmemde @ibadeath'ı bir an önce biri görmeli adam resmenn canla başla akp için çalışıyor en güzel mevkilere getirilmeli hakediyor![]()
farkındaysan ben senin için kötü bir şey söylemedim ama sen direk beni terör örgütüne kattın biraz haddini bil bence tamamen boşluğuna gelip yazdığını varsayıyorum bu yorumunu hiç hoş değil çünkü.Ben de sizin için terör örgütleri için çalışıyor diyeceğim bundan sonra tutuklananların kimler olduğu malum
Ona göre yorum yapacaksin o zaman ben namusu ile çalışan 1 türk vatandaşıyım bu tür yakıştırmalariniz hoşuma gitmiyor ama inatla devam ediyorsunfarkındaysan ben senin için kötü bir şey söylemedim ama sen direk beni terör örgütüne kattın biraz haddini bil bence tamamen boşluğuna gelip yazdığını varsayıyorum bu yorumunu hiç hoş değil çünkü.