Boğaziçi karıştı yine.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
karaca'dan aldığım tava setini iade edicem... hiç güzel ses çıkarmıyor, nerede o gazete kuponlarıyla aldığımız çelik tavalar... döküm tava pişmanlıktır.

Vizyonlu adam abi, hard rock dinliyor, Metallica dinliyor bu adamın kıymetini bilin

karaca'dan aldığım tava setini iade edicem... hiç güzel ses çıkarmıyor, nerede o gazete kuponlarıyla aldığımız çelik tavalar... döküm tava pişmanlıktır.
Bio diamond serisi alacaktın yanmaz yapışmaz çizilmez 10 yıl garantili

Ne la bu polisimiz ,askerimiz, devletimiz zaten içinde yaşayan herkes bu ülkenin kimliğini kapsamıyor mu bunların andığı kurumlar akpnin yeni düzeni Türkiye ile bir alakası yok.
Daha öncede gezide polisimiz,askerimiz cicimiz bicimiz derken bir baktık yarısı fetöden içeri atıldı,bunlar akıllanmaz devletin memuru Bİle partizan görevlerini suistimal ediyorlar her dönem kim başa gelirse onun ayakçılığını emirlerini yapıyorlar bakalım bir kaç sene sonra bu polislerin başına ne gelecek kesin hain damgası yerler

Bunlara terörist deyince kızıyor birileri sonra

Bunlara terörist deyince kızıyor birileri sonra

İbo Fetullah hocanızı geçtiniz valla helal bütün pislikleri fişlemeleri kumpasları öğrenmişsiniz sen sen ol asla bir ideolojinin yanında olma Türkiye’de gün gelir devran döner o bu şu demez içeri atarlar ayağını denk al

Onu bunun bilmemde @ibadeath'ı bir an önce biri görmeli adam resmenn canla başla akp için çalışıyor en güzel mevkilere getirilmeli hakediyor:D
Ben de sizin için terör örgütleri için çalışıyor diyeceğim bundan sonra tutuklananların kimler olduğu malum

Ben de sizin için terör örgütleri için çalışıyor diyeceğim bundan sonra tutuklananların kimler olduğu malum
farkındaysan ben senin için kötü bir şey söylemedim ama sen direk beni terör örgütüne kattın biraz haddini bil bence tamamen boşluğuna gelip yazdığını varsayıyorum bu yorumunu hiç hoş değil çünkü.

farkındaysan ben senin için kötü bir şey söylemedim ama sen direk beni terör örgütüne kattın biraz haddini bil bence tamamen boşluğuna gelip yazdığını varsayıyorum bu yorumunu hiç hoş değil çünkü.
Ona göre yorum yapacaksin o zaman ben namusu ile çalışan 1 türk vatandaşıyım bu tür yakıştırmalariniz hoşuma gitmiyor ama inatla devam ediyorsun

Geri