Boğaziçi karıştı yine.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beğenmeyen öğretim görevlileri istifa etsinler. Beğendikleri bir yere s... gitsinler.

Burada ortalık çok karışık durumda sanırım. Bu öğrencilerin gerçekten bir suçu var mı? Veya yasalara aykırı bir davranışta mı bulunuyorlar. Objektif birisi cevap verebilir mi?
Rektör atamaları daha önceden seçimle oluyormuş, Boğaziçi'ne kayyum kayyım adı herneyse ona benzer şekilde birini göndermişler.
Üniversitede sadece öğrenciler değil, tüm eğitimciler isyanda.

Zaten ülkede yandaşını, damadını biyerlere getirmek moda. Öyle olunca da hakkını arayanlar nasıl eleştiri protesto yapıyorsa öğrencilerde bu yönde karar alıp protestoya başlamışlar.

Tabi polis yoldan gelen geçeni, slogan atmadan yürüyeni işkenceyle, jopla gözaltına almış.

Bi yandan bu gidici olan akp nin işine geliyor, kendi seçmenine bakın bu vandallar polise saldırıyor diyerek algı yapıp oy alacak. Kısaca özet bu.

Rektör atamaları daha önceden seçimle oluyormuş, Boğaziçi'ne kayyum kayyım adı herneyse ona benzer şekilde birini göndermişler.
Üniversitede sadece öğrenciler değil, tüm eğitimciler isyanda.

Zaten ülkede yandaşını, damadını biyerlere getirmek moda. Öyle olunca da hakkını arayanlar nasıl eleştiri protesto yapıyorsa öğrencilerde bu yönde karar alıp protestoya başlamışlar.

Tabi polis yoldan gelen geçeni, slogan atmadan yürüyeni işkenceyle, jopla gözaltına almış.

Bi yandan bu gidici olan akp nin işine geliyor, kendi seçmenine bakın bu vandallar polise saldırıyor diyerek algı yapıp oy alacak. Kısaca özet bu.
Teşekkür ederim.
Yazılanlara bakınca öğrenciler gayet haklı ve makul bir talepte bulunmuşlar. Buna neden hayır deniyor ki

Teşekkür ederim.
Yazılanlara bakınca öğrenciler gayet haklı ve makul bir talepte bulunmuşlar. Buna neden hayır deniyor ki
Rica ederim.
İnat, başka bişey değil.
Ben yaptım oldu, ŞAHSIM BÖYLE İSTEDİ...
Birde oy kaygısı deminde yazdığım gibi, zaten akp ne zaman zora düşse böyle kutuplaştırıcı şeylerde bulunuyor.

Tabi öğrencilerde hakkını savunurken, ortalığı daha fazla karıştırmak isteyecek provakatörcülere dikkat etmesi lazım. Çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirler.

Rica ederim.
İnat, başka bişey değil.
Ben yaptım oldu, ŞAHSIM BÖYLE İSTEDİ...
Birde oy kaygısı deminde yazdığım gibi, zaten akp ne zaman zora düşse böyle kutuplaştırıcı şeylerde bulunuyor.

Tabi öğrencilerde hakkını savunurken, ortalığı daha fazla karıştırmak isteyecek provakatörcülere dikkat etmesi lazım. Çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirler.
Anladım sağolun açıklama için.
Ben konudan yavaş yavaş gidiyor çünkü bu tarz konularda yorum yaptığım zaman bazı kişilerden tepki alıyorum :)

CHP'de çok varmış öyleleri.
Valla ister chp de olsun, ister mhp akp farketmez benim için.

Bu ülkeyi, Cumhuriyeti, DEMOKRASİYİ ve Atatürk'ü sevmeyenler senin yazdığın gibi gitsin...

Ben parti ayrımı yapmam, bizde g*te g*t denir başka bişey denmez.

Ben bu partiye oy veriyorum yanlış yapsa da savunurum kafasında değilim, yanlış yapıyorsa eleştiririm.
Sizde aynı şekilde yanlışları görüp eleştirebilseniz ama nerde. Cehennem buz tutar ama siz doğruyu görüp ona göre davranmazsınız.

Aramızda ki en büyük fark bu bence.

Valla ister chp de olsun, ister mhp akp farketmez benim için.

Bu ülkeyi, Cumhuriyeti, DEMOKRASİYİ ve Atatürk'ü sevmeyenler senin yazdığın gibi gitsin...

Ben parti ayrımı yapmam, bizde g*te g*t denir başka bişey denmez.

Ben bu partiye oy veriyorum yanlış yapsa da savunurum kafasında değilim, yanlış yapıyorsa eleştiririm.
Sizde aynı şekilde yanlışları görüp eleştirebilseniz ama nerde. Cehennem buz tutar ama siz doğruyu görüp ona göre davranmazsınız.

Aramızda ki en büyük fark bu bence.
Biz zaten daha önce yanlış yapan partileri siyasetten bile sildik. Sen o partilerin adını bile duymamışsın belki, ama bir zamanlar ülke yönetmişlerdi. Sizin gibi sade lafta bırakmıyoruz. Sizin vatanseverliğiniz pazara kadar.

Ben de bir şey eksik diyordum

Hadi gidin tencere tava çalın forumda nefes alalım

Biz zaten daha önce yanlış yapan partileri siyasetten bile sildik. Sen o partilerin adını bile duymamışsın belki, ama bir zamanlar ülke yönetmişlerdi. Sizin gibi sade lafta bırakmıyoruz. Sizin vatanseverliğiniz pazara kadar.
Evet o yüzden açılım sürecinde terör suç olmaktan çıktığında, teröristin teki tanıklık yapıp askeriyenin içi boşlatıldığında gizli belgeler fetöye verildiğinde sen en önde karşı çıkıyordun doğru. :D

Evet o yüzden açılım sürecinde terör suç olmaktan çıktığında, teröristin teki tanıklık yapıp askeriyenin içi boşlatıldığında gizli belgeler fetöye verildiğinde sen en önde karşı çıkıyordun doğru. :D
Saçmalıyorsun. Halâ PKK lıları yurt içinde ve dışında vuruyoruz. PKK cenazelerine de bir tek CHP'liler ve HDP'liler katıldılar. Siz Türk askerini sırtından vuruyorsunuz. İhanet lafla aklanmaz.

PKK'nın sonunu getireceğiz. Siz onlara istediğiniz kadar arka çıkın.

süleyman soylu burayı görse yerini size bırakır... maşallah sabahtan beri pes etmeden.

Saçmalıyorsun. Halâ PKK lıları yurt içinde ve dışında vuruyoruz. PKK cenazelerine de bir tek CHP'liler ve HDP'liler katıldılar. Siz Türk askerini zırtından vuruyorsunuz. İhanet lafla aklanmaz.
Saçmalıyor muyum. Diğer ülkelerin terörle mücadelesine baktın mı nasıl bitirdiler?
Teröristlerle masaya oturmak, bebek katilinin mektubunu okumak benim Vatan Sevgime ters.
Çok merak ediyorum, çözüm sürecini akp yerine chp yapsaydı da yine böyle savunabilecek miydin delikanlı gibi mertçe?
Hiç sanmıyorum.

nasıl ki fetullahla çıkarları ters düştü fetullah fetö oldu aynı şekilde hdp ile de araları ters düşünce terörist oldu.

Siz derken aklına başına al öyle konuş, başkalarını o kefeye koyabilirsin ama beni asla.
Doğuda hendekler kazılıp, silahları yığarlarken DEVLET, valilere müdahale etmeyin emri verdi, o dediğin teröristleri vuruyoruz varya ha işte o zaman bu hendeklere baskın yapınca kaç asker polis şehit oldu? Onun hesabını verebilcen mi hayır?

Benim askerim çakma ergenekon balyoz davalarında içeri atılırken, intihar ederken en çok ben savunuyordum askeri.
Siz fetullaha hoca efendi diyip orasını burasını yalayıp el etek öperken hemde. Ben kaç defa o şerefsiz fetoş u eleştirdim diye forumlardan banlandım.

Dün ne dediysem bugün de aynı şekilde düşüncemi fikrimi söyledim. Dönme dolap gibi tekerlek gibi asla dönmedim.

İhanet lafla aklanmaz doğru, dün her kim ki fetönün peşinden koşuyorduysa şimdi tüh kaka deselerde en büyük fetöcü onlar, hain şerefsiz onlardır.​

Geri