BJK - GS Süper Kupa ( 5 - 0 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kupayı hangi takım alır?

• Kullanılan toplam oy
    8
hala mı seviniyorsunuz, şaka gibi... beşiktaş çok mistik bir sezon geçirdi diyebiliriz. şampiyondan ve şampiyonluk hayali kuran takımdan 50 puan aşağıda ligi bitir ama git iki kupa birden al ve birini şampiyonu eze eze al... olacak iş değil ama oldu, helal olsun hak ettiler. galatasaray şampiyon olduktan sonra kılıçdaroğlu mahcubiyetinde bir karaktere geçiş yapıp sürekli hezimete uğruyor. sanki biz şampiyon olmamışız da başka takım olmuş gibi kendimize yabancılaşıyoruz. üzerine katacağımız yerde var olandan eksiltiyoruz, burada da bir anda rte karakterine geçiş yapıyoruz. ne zaman kendimiz gibi olup bir şeyler yaparsak sonunda mutlaka tanımadığımız bir galatasaray izliyoruz, liseli geleneği falansa bu söyleyin, hiç hoş değil. adamlar ziraat kupasının gazıyla transferler yapıp, güle oynaya seni eziyor sen daha takıma transfer gelir mi diye dilenci gibi dolan. sinirlenmiş gibi yapayım dedim ama sinirlenemiyorum bu duruma... @yoSun hep diyordu bu seneyi biz bıraktık zaten, seneye göreceksiniz diye... ben bu kızdan da korkuyorum...ve tebrik ediyorum.

Immobile’nin Barış Alper’i resmen dövdüğü bir an var. Ne yaşanmış olabilir… Daha dün geldin bismillah…

Bahtsız geçen sezonu bu şekilde tamamlamak harika oldu. Şimdi hedef 3 kupa.

Hala kendinizi bu maçlamı avutuyorsunuz? Bu kadar mı ihtiyacınız var bir şeyler ısbatlamanıza?

Geri