Biz Başka Severdik (!)

Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü
Susarak anlattım bütün gizliyi
sakladım duygumu ben konuşarak.''.

M..Akif İnan

Bu söz tamı tamına ben :)

Susarak anlattım bütün gizliyi
sakladım duygumu ben konuşarak.''.

M..Akif İnan

Bu söz tamı tamına ben :)

Konuştukların Ulaşmayınca
Sustuklarına sayıyorlar bizde sessiz çığlıklara kapılıyoruz hayat (:

"Ve bir gün aramak değil
vazgeçmek çıkarır karşınıza aradığınızı.
Kaderin garip bir cilvesidir bu.
Bazen
iki insan vazgeçtiğinde bulur aradığı her şeyi."

Buna inanıyorum.Bazen aramadan karşımıza çıkanlar aslında özlenilendir.
Teşekkürler değerli paylaşımlarınız için.

Buna inanıyorum.Bazen aramadan karşımıza çıkanlar aslında özlenilendir.
Teşekkürler değerli paylaşımlarınız için.

Ben Teşekkür ederim sayfama kelimelerinizi bıraktıgınız için.
Aramadan bulunan herşey değerliydi tıpkı istenmeden ayağınıza gelen zemzem suyu gibi.

Başlığı görünce devamını getirmeden edemedim.

" Biz başka severdik
Bu yüzden başka sevemedik. "

Teşekkür ederim Mila Öyleydik Biz.
Onları bilmem .)

Bizde baska severdik de, baska sevenler oldu :D

Neymis siradan sevecekmisiz (:

Kelime, kelime değilde harf duzeyinde bana orjinalliği ogret o zaman:)

Olmak ile olmamak arası bir denge bu ya pencereden mendil düşüşündedir sevda yada kırık dökük hormonsal duygularda bunu bir araştır bakalım ne çıkacak var mı yok mu ? (:
kendi ögretmenin ol ben bile talebeyim daha ne haddime =)

Olmak ile olmamak arası bir denge bu ya pencereden mendil düşüşündedir sevda yada kırık dökük hormonsal duygularda bunu bir araştır bakalım ne çıkacak var mı yok mu ? (:
kendi ögretmenin ol ben bile talebeyim daha ne haddime =)

Yuksek bir tepenin en uc noktasındaki bir evin ucgen seklindeki penceresinden asagıya gulumseyerek bakan bir cocuk misali anlattıgın, okurken dusundurdugun sey tam olarak tarifi bu olsa gerek..

Dizilerde filmler'de bile artık eskisi gibi tutmuyor bu orjinallikler ki, bolumler ilerledikce tırnaklarını yiyemiyor insan..

Hala saf, hala temiz kalabilmek onemli, cidden ya o saflıkda hissediyorsan kendini, uzaktan sana gulumseyerek el sallıyorum ki, sende gulumse kocaman:)

Teoman abimin serseri sarkısı iyi gider simdi..

Yuksek bir tepenin en uc noktasındaki bir evin ucgen seklindeki penceresinden asagıya gulumseyerek bakan bir cocuk misali anlattıgın, okurken dusundurdugun sey tam olarak tarifi bu olsa gerek..

Dizilerde filmler'de bile artık eskisi gibi tutmuyor bu orjinallikler ki, bolumler ilerledikce tırnaklarını yiyemiyor insan..

Hala saf, hala temiz kalabilmek onemli, cidden ya o saflıkda hissediyorsan kendini, uzaktan sana gulumseyerek el sallıyorum ki, sende gulumse kocaman:)

Teoman abimin serseri sarkısı iyi gider simdi..

Biliyorum Standart biliyorum imkansız olduğunu . Bazen istemek ile yapabilmek uçurum gibi duruyor. kafa yormadan oluşuyor herşey farkındamısın ? yorulmadıkça kıymet bilemeyiz..
eskide kalan yanlarım var benim bunu kimse anlayamaz bende dokunmuyorum ki yenilenmesin diye.
teşekkür ederim gülümsedim (:
Teoman'dan Doktor u tercih ediyorum şuan : D

Bir ordunun yolda yürümesi gibi birşey bu , o kadar kalabalık içinden sıyrılıp çıkmak onların kendilerini eksik hissetmelerini sağlayacaktı. Sürü pskolojisi dediğimiz şey burda ortaya çıkıyordu. Kendi insiyatifi olmayan her beyin kalabalık ile yaşamaya ve kalabalık ile hareket etmeye mahkumdu.
Kendine sabit fikri olmayan hep birilerinin ilerletmesi ile yaşayan beyinlere selam olsun.
Gemileri suda yüzdürürken batıran dibe vurmuş deniz ahalisini bogulmasada çırpınmak kurtarmazdı sanırım.
İçselleştirdiğim orjinal duygularımın kapak görüntüsü tıpkı gökyüzünün bulutlu mavisi gibiydi.
Fon müziğini duyduğum seslerden oluşturabilirdim şayet ben rüzgarın uğultusunu seçiyordum. daha anlamlı ve gerçek geliyordu. Sesler diyorum kulak tırmalayıcı ve aşındırıcı . Kafasını kuma gömen o hayvanın pskolojisini taşımak bunu gerektiriyor olabilirdi. Yoksa neden bu kadar çamurla oynansin ki bu beyinler.
Az ilerde park ediyorum dengeme sağlam ruhumu o dinlenirken ben bedenen bir huzur içinde çayımı içebilirim.
#anlayangelsin.

[YOUTUBE]/watch?v=JcwIP4fSu-0[/YOUTUBE]

Kendimi Melodilerde Bulmak
Çok güzeldi
Kendimi kendimde aramak ta öyle..

Uzun oldu vazgeçeli umutlu sabahlardan , diz boyu günahların içinde öğreniyor insan vazgeçmeyi .
Ellerinde insanların kanlı kalpleri oluyor bazen , bazen de hala atmakta olan temiz kalpler .
Sana bıraktıkları kadar koruyabiliyorsun onlar unuttuğunda sende bırakıyorsun yere yavaşça .
Çok ıslanmıyorsun yağmur yağarken yada kar eskisi kadar üşütmüyor , katran gibi hissettiriyor bazen ayaz.
Hayata hazır hissediyorsun işte ozaman acının dibine vurduğunda akan gözyaşların mutlu iken yüzünde sadece iz oluyor kimse görmez bunu ama aynaya baktığında o izlerle yola çıkıyorsun.
Sonra duruyorsun sahilde elindeki taşları atarken geri dönmeyeceğini anlıyorsun.
Deniz geri vermiyor Aldığını ama ben yinede Mavi ye aşığım hala..​

Yaranmaya çalıştıkların cebinde tutmaya çalıştıkların birde seninle olanlar ..
Kaça bölünüyorsun ?
Ruhen bedenen ?

Herşeyin bir zamanı var , gitmeninde
O zaman şarkıların senin olsun ,
Saklamaya çalıştığın hesaplarında..

Bende İstiyorum şu yağan yagmurları beni ıslatmasını .
Ama gel gör ki ıslatmıyor ıslatamıyor.

Geri