Biz Başka Severdik (!)

Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü

Bazen insan konuşmak istemediği için de konuşmaz. Hem fazla konuşmamak lazım ki değer bilsinler. Çok konuşanlar çabuk harcanır biliyorsun :)

Geçerken uğradım :cici:

Hep uğra aslında :))

Birde boğaza takılıp kalan cümlelerin verdiği konuşamamak varya işte orda bi ölüyor insan buydu kastettiğim (:

Konunun başlığı çok güzel

Biz başka sevdik karsimizdakinin gülümsemesi acısını tatlısını kısacası herşeyiyle sevdik

Güzel sözler var emeğine sağlık Serene

Konunun başlığı çok güzel

Biz başka sevdik karsimizdakinin gülümsemesi acısını tatlısını kısacası herşeyiyle sevdik

Güzel sözler var emeğine sağlık Serene

Haklısın başlığı okurken benim dahi içim burkuluyor hiçbişey eskisi gibi değil. Sevmeler değişti Rain_ .
Okuyan gözlerine sağlık Hoş kal ..

Hep uğra aslında :))

Birde boğaza takılıp kalan cümlelerin verdiği konuşamamak varya işte orda bi ölüyor insan buydu kastettiğim (:

Uğrarım:)

Boğaza takılanlar orada kalmasa daha çok hüzün verir. Bırak takıldığı yerde kalsın

Tevafuğun böylesi :) Dinlediğim şarkıya bak

[YOUTUBE]watch?v=H_6p33Lwzcg[/YOUTUBE]

Gözyaşlarım hiç bu kadar anlam yüklenmemişti düşerken ve hiç bir zaman bu kadar içten dokunmamıştı yanağıma.
Ey gümüş renkli gözyaşlarım bu kadar mı dokundu ayrılık size. Oysa her acıya bir bedel.
Oysa her öyküye ödenmiş diyetlerim vardı benim. Kaç damlada ıslanır ki yüreğimin kıraç toprağı. Kaç mendille kurur ki bu gözyaşı sağanağı. Özledim diyorum. Özledim işte. Bu can sana döndü her dirilişte.
O kadar zavallı gecem oldu ki yalnızlık denilen suretsiz kimlikte. Bazen şaşırdım yolumu. Ne yana dönsem hep ikiyüzlü yalnızlık. Evimde Odamda. Ne zaman başımı kaldırsam bir çivi gibi alnımın ortasında.
Ne zaman bir yana dönsem kader gibi ömrümün rotasında. Kaç gece kirpiğimde kan izleri. Kaç gece yüreğimde dön sözleri yankılandı çaresizce. Bulamadım cevabını ben de ki bende. Özledim diyorum. Özledim işte.
Canımdan can aktı her direnişte…...

Gözyaşlarım hiç bu kadar anlam yüklenmemişti düşerken ve hiç bir zaman bu kadar içten dokunmamıştı yanağıma.
Ey gümüş renkli gözyaşlarım bu kadar mı dokundu ayrılık size. Oysa her acıya bir bedel.
Oysa her öyküye ödenmiş diyetlerim vardı benim. Kaç damlada ıslanır ki yüreğimin kıraç toprağı. Kaç mendille kurur ki bu gözyaşı sağanağı. Özledim diyorum. Özledim işte. Bu can sana döndü her dirilişte.
O kadar zavallı gecem oldu ki yalnızlık denilen suretsiz kimlikte. Bazen şaşırdım yolumu. Ne yana dönsem hep ikiyüzlü yalnızlık. Evimde Odamda. Ne zaman başımı kaldırsam bir çivi gibi alnımın ortasında.
Ne zaman bir yana dönsem kader gibi ömrümün rotasında. Kaç gece kirpiğimde kan izleri. Kaç gece yüreğimde dön sözleri yankılandı çaresizce. Bulamadım cevabını ben de ki bende. Özledim diyorum. Özledim işte.
Canımdan can aktı her direnişte…...

Ups nedir bu Hüzün etkilendim doğrusu (:

Bazen Huzur ne dediklerinde bir uçurumda durup rüzgarı bedenime almak ve saçlarımın futursuzca savrulması diye tanımlıyorum.
evet , evet tam anlamıyla bu oluyor.

İnanacağımdan değil biraz üşümüştüm ısınmak istedim hepsi bu yanacağımı bilemezdim değil mi ?

Çok özlüyorum aslında o kavga gürültüyü.
Henüz iki cümle olamamışken koca bir hikayede var olduk ve büyük insandın .. Hemde çok.

Güvercinleri uçururken bazen kanatlarını bağladıklarını , uçmak ve
sevdiği diyarlara gitmek istese bile bu yüzden gidemediğini , en mühimide Güvercinin gökyüzüne aşık olduğunu anlayabilseydi Keşke..

Çok kızıyorum kendime bazen.

Sonra ona ;

- Neden ? dedim.
- Sen yoktun ama var oldu seninle yok olanlar.
- Bunun sebebi ben miyim ?
- Bunun sebebi senden başka herkes .
dedi.

Sonra sustuk uzun uzun.

Hayatta olmaz dedin yaa, bunun ahireti de var.
Umutlaniyor insan iste...

Geri