Biz Başka Severdik (!)

Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü
Serene rica ederim. Duygusuzluğun giderek had safhaya doğru çıktığı bu çağımızda, duygu dolu paylaşımlarda bulunmanız takdire şayandır. Benim de yapmaya çalıştığım bu!

Serene rica ederim. Duygusuzluğun giderek had safhaya doğru çıktığı bu çağımızda, duygu dolu paylaşımlarda bulunmanız takdire şayandır. Benim de yapmaya çalıştığım bu!
Yapmaya çalışma duygu insanda ya vardır ya yoktur e hani senin daha kişisel sayfan dahi yok nasıl okuyacagiz duygularini göreyim seni (;

Serene benim böyle bir sayfanın varlığından ve olabilirliğinden daha yeni haberim oldu. :)

Kaldı ki, ben bir garip kel oğlanım; o işlerden anlamam ki! :D Sen şimdilik devam et, yarına Allah kerim. :D

Serene benim böyle bir sayfanın varlığından ve olabilirliğinden daha yeni haberim oldu. :)

Kaldı ki, ben bir garip kel oğlanım; o işlerden anlamam ki! :D Sen şimdilik devam et, yarına Allah kerim. :D

E tamam işte artık haberin var deşifre ol sende : p
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin icin (:

bana niye laf vurmaya çalışıyon sen ya?
bide özenti dediydin bunla iki oldu
not ediyom tek tek

Yalnız kalırsan, Yalnız olmadığını bil.
Dertli isen, Dermanının olduğunu bil.
Hiç bir şeyin sahibiyim deme,
Emanetçi olduğunu bil

Şems'im

Geçerken uğradım:)

Bu Mevsimler kesmiyor beni fazlaca üşüyorum
Savrulurum diye tedirginim güneşi de beklemiyorum ılık bir rüzgar düşüncesindeyim
hezimete uğruyor bu Mevsim Kesmiyor kesemiyor.

Paragraf aralarina serpiştirilmiş cümleler de buluyorum seni anlamlarını tamamen üzerine almış ve beni tamamlayan özetinle okuyorum seni.

Derinine işlemiş bir ham madde gibi. Bazı işlemlerden gectikten sonra tamamlanmis bir vaziyette adrese teslim olur. Hesaba gelince o aramızda bir muamma. Belki sen borçlu çıkarsın belki ben alacaklı olurum..

Paylaştıkça Çoğalıyor , oysa ben Sustukça bitsin istiyorum.

Öyle şen Kahkahalar Attirmiyor hayat artık.
Sus diyor Sadece yaşa tüken diyor payına düşen bu diyor.
Bende itina ile tükeniyorum.

Düşündükleri'' değil ''Düşündüklerim Bana Anlam katar.

Sevmek değil de onun ötesi bişey varsa avuç içi kadar sevinç yeter. Koklar öper cebine koyarsin.

Bunu ben anlamıyorum , anlamış değilim bunu ben.

Geri