Biz Başka Severdik (!)

Konu sahibi son olarak 3727 gün önce görüldü
Şimdi kendimi aramaya kalksam , hangi ruhta cansız bir bedenle karşılaşacağım kim bilir.
kayıp yaşamayı bu yüzden tercih ediyor olmalıyım.

Şu yağmurlar üstüme yağsa yine ıslanmam Okadar Kurak ve İşlenilmezim.

%C3%A7ilek.jpg

bir kilo çilek her şeye bedel :heyoo:

kahve mi -.- kahve? kahveeee? türk kahvesi hemde? lütfen ve lütfen hiç bir şey olmasa da olur (: bende sana sarıldım tatlım (:

Lady Çok güzel yaparım kahve köpüklü orta şekerli afiyet olsun şimdiden (:

Lady Çok güzel yaparım kahve köpüklü orta şekerli afiyet olsun şimdiden (:

orta şekerli içtiğimi de biliyor :T: nası yani sen beni takibe aldırdın naptın. olar sen hep yap ben hep içim :heyoo:

orta şekerli içtiğimi de biliyor :T: nası yani sen beni takibe aldırdın naptın. olar sen hep yap ben hep içim :heyoo:

Bugün tartışırken bir konuda buraya sana yazmayı unuttum canım kırılmadın inşallah bana nasılsın ?

''Boğulduğum denizlerin bilseydin , bu tebessümleri bana çok görmezdin '' demiş üstad.

Şimdi çalabilir o hüsranlı hatırlayış şarkısı , kendimi unutmaya başlasam yeridir. ancak ozaman anımsıyorum bu hayal kırıklıklarındaki acıyı.

Kör olabiliyor insan geceye karanlıktan değil hüzünden , selam alıyor yıldızlar daha bir parlıyor sanki gözlerimde yine ben görmek istediğim yıldızlara takılıyorum.
suçmu yani.

''Konuşmak ile konuşmamak arasındaki en kötü an akan gözyaşıdır. ''

Çok yorgun herkes , aklıyla kalkıp kalbiyle oturamıyor , hayal kırıklıkları ile uyanıp keşkeler ile yatıyor.
Sevemiyor artık insan Sevilemiyor.

''Konuşmak ile konuşmamak arasındaki en kötü an akan gözyaşıdır. ''

Bazen insan konuşmak istemediği için de konuşmaz. Hem fazla konuşmamak lazım ki değer bilsinler. Çok konuşanlar çabuk harcanır biliyorsun :)

Geçerken uğradım :cici:

Geri