Tarif Biryan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
660b314a6d376ba6f24f5019a88bf31a.jpg

Konu bir şekilde üstlerde buna sevinilebilir bence konu sahibi olarak. Yoksa bütün bunlar hep ben evet benimle dalga geçildi alay ettiniz benimle, burcumla canım burcum:D
Biryan burcuyum ben artık

@Gül hanimcim açık açık yazayım da aramızda yanlış anlama olmasın. Ben sizin konularınızi severek takip ediyorum, normalde yazmiycaksam da gelip okunsun diye yazıyorum yani 🤔
Yemeklerle hiç alakam olmasa da gelip yazıyorum 🤷
Dalga geciyosam da sizinle geçmiyorum yani.
Yanlış anlamanizi hiç istemem 🥰

Konu bir şekilde üstlerde buna sevinilebilir bence konu sahibi olarak. Yoksa bütün bunlar hep ben evet benimle dalga geçildi alay ettiniz benimle, burcumla canım burcum:D
Biryan burcuyum ben artık

Ya ben cidden yemek konularına özellikle yazıyordum Gül hanım paylaşmış diye, ben şimdi bu hallere nasıl düştüm hiç anlamadım 😬

@Gül hanimcim açık açık yazayım da aramızda yanlış anlama olmasın. Ben sizin konularınızi severek takip ediyorum, normalde yazmiycaksam da gelip okunsun diye yazıyorum yani 🤔
Yemeklerle hiç alakam olmasa da gelip yazıyorum 🤷
Dalga geciyosam da sizinle geçmiyorum yani.
Yanlış anlamanizi hiç istemem 🥰

Ya ben cidden yemek konularına özellikle yazıyordum Gül hanım paylaşmış diye, ben şimdi bu hallere nasıl düştüm hiç anlamadım 😬
E tamam işte açıkladık, aydınlığa kavuştu bence. Burcumu değiştim yahu daha ne yapayım.
Gül hanım benimle dalga geçildi aramızda eğlendik sadece, yemek konularınızı bende takip ediyorum sizinle ilgisi yok efendim, lütfen=)

Geri